Jump to content

Problem With Server


MortymerXT
 Share

Recommended Posts

Having a problem getting my server going. I downloaded the file and unpacked everything to the root folder on the server. I put both the jar files in the jar folder, and then hit the start button from the Mulicraft panel. This is what I get in the console;

05.02 09:46:26 [Multicraft] Server stopped

05.02 09:46:26 [Multicraft] Received stop command

05.02 09:46:23 [Multicraft] Server stopped

05.02 09:46:23 [Multicraft] Looks like a crash, check the server console. Return value: 1

05.02 09:46:23 [Multicraft] Server shut down

05.02 09:46:23 [server] INFO at cpw.mods.fml.relauncher.ServerLaunchWrapper.main(ServerLaunchWrapper.java:17)

05.02 09:46:23 [server] INFO at cpw.mods.fml.relauncher.ServerLaunchWrapper.run(ServerLaunchWrapper.java:30)

05.02 09:46:23 [server] INFO at java.lang.Class.forName(Unknown Source)

05.02 09:46:23 [server] INFO at java.lang.Class.forName0(Native Method)

05.02 09:46:23 [server] INFO at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source)

05.02 09:46:23 [server] INFO at sun.misc.Launcher$AppClassLoader.loadClass(Unknown Source)

05.02 09:46:23 [server] INFO at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source)

05.02 09:46:23 [server] INFO at java.net.URLClassLoader.findClass(Unknown Source)

05.02 09:46:23 [server] INFO at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)

05.02 09:46:23 [server] INFO at java.net.URLClassLoader$1.run(Unknown Source)

05.02 09:46:23 [server] INFO at java.net.URLClassLoader$1.run(Unknown Source)

05.02 09:46:23 [server] INFO You will need to add them to your server before FML and Forge will run successfully.java.lang.ClassNotFoundException: net.minecraft.launchwrapper.Launch

05.02 09:46:23 [server] INFO We appear to be missing one or more essential library files.

05.02 09:46:22 [Multicraft] Loaded config for "Default"

05.02 09:46:22 [Multicraft] Starting server!

05.02 09:46:22 [Multicraft] Loading server properties

05.02 09:46:22 [Multicraft] Received start command

Am not sure what the problem is, anyone point me in the right direction?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...