Rainverm38

Fatally Missing Blocks And Items

2 posts in this topic

Hi, I have been having an issue connecting with my server from the modded client. Both of which have the same mods (except for client side mods which removing doesn't help) the server spews out the error Fatally Missing Blocks and Items when I try to connect. This started happening after I added the mod ICBM classic and crafting table IV. I am able to load up single player worlds.

 

Client logs: https://pastebin.com/a1Rn7bb8

Server logs: https://www.codepile.net/pile/VXjMnx2P

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Rainverm38 said:

Hi, I have been having an issue connecting with my server from the modded client. Both of which have the same mods (except for client side mods which removing doesn't help) the server spews out the error Fatally Missing Blocks and Items when I try to connect. This started happening after I added the mod ICBM classic and crafting table IV. I am able to load up single player worlds.

 

Client logs: https://pastebin.com/a1Rn7bb8

Server logs: https://www.codepile.net/pile/VXjMnx2P

Did you add those two mods both serverside and clientside, or clientside only?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now