Eddie Shoe

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Eddie Shoe

  1. Looking for one or two people to play with me and my 2 friends on my server, which would make us a total of about 5. We have 2 others but they are not very active at the moment. We're all quite experienced with Tekkit, but we still have lots to learn, especially with Tekkit Lite. What I'm looking for is mature and dedicated players. Please, do not bother if you're gonna ruin it for us by griefing or being an ass! I live in Sweden so if your timezone is around UTC +1 that'd be great! It'd also be good if you can speak English so that we understand you, you do not have to be a pro, of course. The server runs on a pretty good rig so there's barely any lag and the internet is decent, we have on that plays from the U.S. with no lag at all! What we're aiming for is to basically build as much of the Tekkit content as possible, that's why we need more manpower to actually make stuff. We've both tried before but it's so hard when there's only two of us. We run Tekkit Lite 0.5.9 with no custom mods or anything, but we're open for ideas if you want something on the server. We do not play every single day, but we try to as much as we can. that means that the server is not up 24/7, so living close to our timezone would be great. This will be discussed more thoroughly if you decide to contact us. Send me a private message so we can get in touch if you are interested or add my Skype which is in the details of my profile! Note: This is a copy of my text in the Tekkit Classic forum, we recently moved because we wanted to try the new stuff and basically we don't need Bukkit.
  2. I'm trying to make a monitor that shows how much EU there is in my MFSU. I got it all working, but the EUStorage from the sensor is not updating correctly. If I right click the sensor and switch to the EUStorage tab the "energy" value is always static, it does not move. I have to right-click the MFSU and then go back to the Sensor next to it to see a difference, rendering my monitor useless. Is this a bug or have I done something wrong? EDIT: After actually changing my search options I found that they are broken with 3.1.2, sorry for this, my bad. Is anyone aware of a fix for this?
  3. Basically what you need to do is get redstone to all of the specific lamps, I'd suggest RedStone lamps and use the RedWire connected to them since they can be placed more conveniently around the walls. After that you'll have to make a specific input call the Redstone to activate, which then activates the lamps. Here's a basic script you could use that I made myself some time ago: 1. Start the computer and type "edit startup" without the quoutes 2. Write this in the window: print("Enable/disable lights?") 3. Now save the script (Press CTRL, save, then press CTRL and exit) 4. Now write "edit enable" without the quotes 5. In there write this: rs.setOutput("bottom",true) <--- Change "bottom" to where the redstone is connected to the computer! Examples: back, bottom, top, left, right print("Turning on lights...") sleep(2) term.clear() term.setCursorPos(1, 1) print("Enable/disable lights?") 6. Save it as you did with the startup 7. Now write "edit disable" without the quotes 8. In the edit box write this: rs.setOutput("bottom",false) <--- Change "bottom" to where the redstone is connected to the computer! Examples: back, bottom, top, left, right print("Turning off lights...") sleep(2) term.clear() term.setCursorPos(1, 1) print("Enable/disable lights?") 9. Save it and reboot the computer (Hold CTRL + R) I think that should work, I did the same with mine and it works perfectly. Remember to follow the instructions carefully.
  4. It seems like there's something wrong with the filepath as it looks after the session.lock in .\dyno \session.lockTry changing the location of your server, drag the folder to another location. There might be a syntax error with the session.lock
  5. Do you have any plugins running? If so, have you tried running without them? If the problems persists, try going into your world folder (the name of your current world that is) and backup the file "session.lock" and then remove it, you could just paste it somewhere else. I'm no expert but it seems like a world corruption to me, but make sure to NOT REMOVE the file, just put it somewhere else in the meanwhile and try running it again.
  6. No problem, feel free to ask if there's something else.
  7. Check the folder path of your server, make sure there's no ! . , ÅÄÖ etc.
  8. Make sure you're launching with the 64bit Java and not the x32, I've had the same problem before. I'm sure there's a guide somewhere on the internet, just google it.
  9. Looking for one or two people to play with me and my pal on my server, which would make us a total of four. We're both quite experienced with Tekkit, but we still have lots to learn. What I'm looking for is mature and dedicated players. Please, do not bother if you're gonna ruin it for us! We both live in Sweden so if your timezone is around UTC +1 that'd be great! I'd also be good if you can speak English so that we understand you, you do not have to be a pro, of course. The server runs on a pretty good rig so there's barely any lag and the internet is decent, but I've never encountered any problems before so if you live in the vicnity it shouldn't be a problem! What we're aiming for is to basically build as much of the Tekkit content as possible, that's why we need more manpower to actually make stuff. We've both tried before but it's so hard when there's only two of us. We run Tekkit 3.1.2 with no custom mods or anything, but we're open for ideas if you want something on the server. We do not play every single day, but we try to as much as we can. This will be discussed more thoroughly if you decide contact us. Send me a private message so we can get in touch if you are interested!