DarkenedDragon

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About DarkenedDragon

  • Rank
    Member
  • Birthday 06/26/1975
  1. OK update .... Downloading Server 6.5, done, installed, and followed instructions as above ..... Yes, the Tekkit now works .... however I've lost my worlds / progress. Also the Server name (When connecting to a multiplayer game) was a different name to the one pre update. Oddly enough, my waypoints are present, however ..... Not the same world I was in. sods law spawned me in an oceanic world ...... Man it takes ages to swim to the nearest island .... and then some to the next one WITH TREES !!!!! Its late, I'm heading off to bed, some sucess, but sadly lost a world I was in. Now I completely backed up the whole folder before making any changes ... so "Recoverable" I hope.... Any Black Belt Tekkit's out there available to help? DD
  2. That's great news there Richs_Yard, you can never tell with New Boards, you only have to look at any thread in Youtube to see people beaten down left, right and centre for a comma in the wrong place or a phrase said in the wrong context. As an engineer myself, I'm more than aware that problems are never easy to solve, half the battle is having the correct information, decent knowledge and a great support network. With regards to tekkit, this board and MC in general, I am a small dragon with no experience other than 3 weeks of off and on gameplay. This morning's upgrade (the first), has thrown me, Tekkit still isn't working and I shall keep my frustrations away from the board as its ( the decent thing to do) not helpful to troll, and doesn't solve anything. I'm open to productive and helpful suggestions for those more experienced than I.
  3. Trying to fix the latest Tekkit (and my first) Tekkit auto update........

  4. Hey Smithy, Thank's for your thought's taking the time to respond. Sounds like we're in the same boat indeed .... Whilst I'm just a little bit above the idiocy level for someone to shout out (about me) "Nurse, he's out of his bed again" ... I'll take the precautions you've mentioned. To be honest, I spent a good 3 hours initially setting up tekkit and server software (MC and TL - Ever get the feeling you're at the head of a boat steering with one oar forgetting to paddle alternative sides .... yes sensing there's creeper behind you and you go like the clappers to escape .... Just me then?) ..... In the minecraft world, it's only because I've slapped stickies on ' Butt ' and ' Elbow ' that I can tell the difference between minecraft and Tekkit ..... (And we won't go into great detail on the fact that I've been following yogscast episodes, spending 10 hours looking for rubber to make wires for the condenser kit, only do discover to my joy .... that in EE3 ...... IT'S GONE?! - Even now I'm not sure what, if any machine has replaced it!!) I still haven't looked / investigated in anger on exactly how to back up worlds, or worked out the association's between the "Game save folders" (Backing up worlds) as you've mentioned (Such as correlating the difference between a single player world, multiplayer world, and any game worlds I may create in the future) .... Again I digress .... Between now and end of the working day, I'll try to work out where I can find the version number of my tekkit server .... Check your post, compare and contrast, and see what I can do at home. My main concern is that I back up the saved file. yup I'll google it. cheers again!
  5. You know Rich's Yard, you are absolutely correct. Posting in the correct area, on a busy forum will indeed cultivate solutions much quicker than in a solved thread. Where indeed to place new questions, for those who have just joined the site is a question I asked myself, having looked at a number threads on different boards, and you know Rich, I even entered a few key words (from the error I saw on screen) into the search field at the top with little joy to be honest (for current posts this month). Your kind guidance from a veteran like yourself can aid in house keeping that us messy newby's create. Shall I repost this message up there, or will that bring the wrath of anti-spamming Army? Are we a friendly bunch on these boards? Many thanks, A Slayed Thread from a Dragon on St Georges day.
  6. Hey all, I wonder if you could shed some light on the error I bumped into this morning as I was about to harvest (some rubber tree's) before work .... Yet was denied. Basic info: I've been playing MC / Tekkit Lite for a couple of weeks (Very new to MC). I've managed to setup a home server and had a multiplayer world running and had a 2nd player join (via Hamachi ?) onto this server. Using the TekkitLauncher, launching Tekkit Light, I've spend a good 20 hours on the current world, (Just piped to Sawmill and extractor ... tmi) This morning I noticed the Tekkit launcher was not as quick at launching as normal, then there was a message about updating, I clicked "No" attempted to launch, and the client froze. Quite, re-tried, this time clicked "Update" ..... Files transfered, updated, Launched Tekkit lite ..... Still not happy. I may have stopped and restarted the (multiplayer tekkit) server, then relaunched T.Launcher .... Minecraft started, I selected "Multiplayer" (Normal server with green latency bar) appears, clicked .... then received the following messages: Forge Mod Loader could not connect to this server The mods and versions listed below could not be found They are required to play on this server ImmibisCore : 52.4.5 LogisticsPipes:Main : 0.7.0.90 DimensionalDoors : 1.4.6R1.2.1RC1 factorization : 0.7.10 AppliedEnergistics : rv.9.f mod_bspkrsCore : v1.01(1.4.7) DimensionalAnchors : 52.1.9 StevesCarts : 2.0.0.a61 Now as time was up and I had to log into RL and perform the usual Daily tasks to earn the gold coins ...... I closed down and left the problem. However taking a snapshot of the last few lines on the server CMD window: 2013-04-23 08:40:00 [iNFO] [Minecraft] User Darkened connection failed:missing [], bad versions [immibisCore, LogisticsPipes:Main, DimensionalDoors, factorization, AppliedEnergistics, mod_bspkrsCore, DimensionalAnchors, StevesCarts] 2013-04-23 08:40:00 [iNFO] [ForgeModLoader] User Darkened connection failed :missing [], bad versions [immibisCore, LogisticsPipes:Main, DimensionalDoors, factorization, AppliedEnergistics, mod_bspkrsCore, DimensionalAnchors, StevesCarts] 2013-04-23 08:40:01 [iNFO] [Minecraft] Disconnecting Darkened [/25.xx.xx.xx:503xx]: Thhe server requires mods that are absent or out of date on your client 2013-04-23 08:40:29 [iNFO] [sTDOUT] saving Any thoughts guy's 'n gals? Again, I'm VERY new the the MC world, setting up servers etc. Cheers in advance, Darkened.
  7. Mornin' all, I wonder if you could shed some light on the error I bumped into this morning as I was about to harvest (some rubber tree's) before work .... Yet was denied. Basic info: I've been playing MC / Tekkit Lite for a couple of weeks (Very new to MC). I've managed to setup a home server and had a multiplayer world running and had a 2nd player join (via Hamachi ?) onto this server. Using the TekkitLauncher, launching Tekkit Light, I've spend a good 20 hours on the current world, (Just piped to Sawmill and extractor ... tmi) This morning I noticed the Tekkit launcher was not as quick at launching as normal, then there was a message about updating, I clicked "No" attempted to launch, and the client froze. Quite, re-tried, this time clicked "Update" ..... Files transfered, updated, Launched Tekkit lite ..... Still not happy. I may have stopped and restarted the (multiplayer tekkit) server, then relaunched T.Launcher .... Minecraft started, I selected "Multiplayer" (Normal server with green latency bar) appears, clicked .... then received the following messages: Forge Mod Loader could not connect to this server The mods and versions listed below could not be found They are required to play on this server ImmibisCore : 52.4.5 LogisticsPipes:Main : 0.7.0.90 DimensionalDoors : 1.4.6R1.2.1RC1 factorization : 0.7.10 AppliedEnergistics : rv.9.f mod_bspkrsCore : v1.01(1.4.7) DimensionalAnchors : 52.1.9 StevesCarts : 2.0.0.a61 Now as time was up and I had to log into RL and perform the usual Daily tasks to earn the gold coins ...... I closed down and left the problem. However taking a snapshot of the last few lines on the server CMD window: 2013-04-23 08:40:00 [iNFO] [Minecraft] User Darkened connection failed:missing [], bad versions [immibisCore, LogisticsPipes:Main, DimensionalDoors, factorization, AppliedEnergistics, mod_bspkrsCore, DimensionalAnchors, StevesCarts] 2013-04-23 08:40:00 [iNFO] [ForgeModLoader] User Darkened connection failed :missing [], bad versions [immibisCore, LogisticsPipes:Main, DimensionalDoors, factorization, AppliedEnergistics, mod_bspkrsCore, DimensionalAnchors, StevesCarts] 2013-04-23 08:40:01 [iNFO] [Minecraft] Disconnecting Darkened [/25.xx.xx.xx:503xx]: Thhe server requires mods that are absent or out of dateon your client 2013-04-23 08:40:29 [iNFO] [sTDOUT] saving Any thoughts guy's 'n gals? Again, I'm VERY new the the MC world, setting up servers etc. Cheers in advance, Darkened.