Chubop

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

About Chubop

  • Rank
    Member
  • Birthday 02/27/1980
  1. Hey guys. I have a very big problem right now. My new modpack, Total Power (http://www.technicpack.net/modpack/total-power-modpack.848987) was recently released, and I put up an official server for it. However, when I see people try to join the server, it only says "[insert name] left the game." Not even a joined the game message. I've only had 1 person log on that hasn't had this issue. Have you guys ever dealt with this before, and know how to fix it? Would be greatly appreciated if someone helped me out. Thanks! IP to the server: 69.175.38.214:25590
  2. We made this modpack called "Total Power" because we are trying to have a server where groups of people fight each other with ICBM nukes and such, kind of like the old Yogscast server. You'll have a lot of fun here if you decide to join us, I can guarantee it. I don't really give a fuck what you do on the server, just go to war and stuff, there's only 3 rules. Modpack link here: http://api.technicpack.net/modpack/total-power-modpack , server address comes with it. This modpack includes: - Big Reactors - Buildcraft - Carpenter's Blocks - Mr. Crayfish Furniture - ComputerCraft - Defensetech [an ICBM successor sort of mod] - DenseOres - EnderIO - ExtraBiomesXL - Iron Chest - Mekanism [core only] - Minechem - Musiccraft - NEI - OpenBlocks, OpenModsLib, OpenPeripheral - SolarFlux - Thermal Expansion
  3. Same thing happened here. I am on a Mac, and I figured out a way to go back to 1.0.5, but alas no difference. I feel this problem is due to the lack of testing on this new launcher. Honestly this is the most annoying thing, I just want to play Minecraft and this crap has to show up because this launcher was rushed.