DoxNotch

Members
  • Content Count

    50
  • Joined

  • Last visited

  1. I'm running 1.0.10b for my server and when I try to launch the modpack it loads up, launcher closes and reopens a second later without launching the game. Any help?
  2. Got a virus, had to wipe a ton of stuff, installed the newest version of java and now I can't run the modpack. Any fixes?
  3. Tried to update my server to 1.0.12a but it says that I'm missing the microblocked versions of advanced genetics machines when I try to log on, any fixes?
  4. Yup I've got all the chips in, I've done it a thousand times before but this is the first time doing it on a server. It's all running perfectly now though!
  5. nah they're all blue just zooming around like crazy
  6. So my mob grinder system has an obscene amount of items flowing through it almost constantly and occasionally items will back up and pool into pipe segments between junction pipes. You're supposed to use junction pipes on every corner and intersection, right? Are chunks unloading even though I'm like, right there?
  7. fuck my life. Guess I'm making a bunch of bubble machines
  8. windows are also microblocks, i have project red lamps in the floor, serving as a bottom wall type thing
  9. Oxygen Sealer isn't working, walls of my station are made out of carpenter's blocks covered in quartz slabs, what's wrong?
  10. Hey guys! Just started up a new world and a new series! I'm a pretty experienced player, decent builder and whatnot. Give it a look if you want!
  11. Yeah I mean I have a laptop so myself isn't really going to work (I don't think) my friends suggested fragnet but I'll check out Akliz too.
  12. Hey guys, I'm thinking of starting a small server for a few friends and I to play on, but obviously it would need to be dedicated, 2gigs of ram etc, do any of you have any suggestions for a host?