Jump to content

Cole0512

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Cole0512's Achievements

Dirt

Dirt (1/9)

0

Reputation

  1. Cleanjoe2 has just created a new B-Team Server. We have a small population and 65 spaces for new members! Join without hesitation because there's no white list or hamachi needed! Plugin list: Craftbook Essentials, Chat, Protect, Spawn Factions Lockette Scavenger Stargate Vault World Edit World Guard More when requested! Rules: No Griefing No PvP (Agreed PvP is fine) If it's not yours, don't take it. This is for players that want to have fun! Mature players are intended! Any building or destroying must be 500 blocks away from spawn! We need a clean environment! Have Fun! IP: 192.99.10.47:25566 This server is fairly new. Any incomplete structures or agreements will be fixed in a matter of time! -I am not the owner. Cleanjoe2 is!
  2. This server has been changed slightly. OreSpawn164 has been added to it.
  3. Hey, just got on your server. Seems exactly what I'm looking for. Quiet, suddle, and fresh. You seem to be AFK...talk to you when I can.
  4. I'm not sure if this will work. I'm thankful that you're helping but the server itself I don't think is the problem. The updates between my pack and the server are different I think. When I click "Multiplayer" from the homescreen, the server pops up with all bars, normally as if I can play it. But when I join it, that message pops up claiming that I have out of date mods. One thing I noticed is that all the mods start with "MinesFactoryReloaded:" then with multiple different child mods from that. It also says on the server console I was disconnected for "The server requires mods that are absent or out of date on your client." I will try what you suggest but if there's any other ways please replay back
  5. I thought I was the only one. If you get a response please tell me on my post about it. Thanks
  6. I'm pretty new to the new mod-pack Attack of the B-Team, I just started it today. I watched several videos off YouTube to find out how to create and run a server, and all failed with the same result. I did everything correctly I think; I ended up with the folder containing all the files such as launch.bat, server.properties and more. I went into server properties like in the videos and entered the IP I have on hamachi. Everything goes well, I click on launch.bat and boot it up. It's successful-until when I try to log on. When I enter the IP with the port or without, it won't let me log in with the message "Forge Mod Loader could not connect to the server. The Mods and versions listed below could not be found. They are required to play on this server." Then it lists dozens of mods below, spamming my screen. Maybe I'm just too terrible with this kind of stuff, or I did something wrong or I don't know? That's why I wanted to ask who ever is reading this message. I read all comments from several YouTube videos showing how to make the server- none have the problem I have. I remade the server FOUR times, each a little bit different, depending on each video. I even re-downloaded the technic launcher. All I want is to be able to play this pack with my friend. Also note, I tried launching it on several different files, one of them was minecraft_server.1.6.4.jar and when I did that, it worked! I log in with my friend, we start playing, turns out I'm planning normal minecraft. I have TMI still installed from the pack, but I can't spawn anything that's from modpacks, it says it's an unknown ID. Then I closed the server and tried again. This time I used BTeam.jar. Right when I launched it, I get two messages. "Starting minecraft version 1.6.4" and the second one "[WARNING] To start the server with more ram, launch it as "java -Xmx1024M -Xms1024M -jar minecraft_server.jar." After a few seconds it starts booting up normally and quickly. Just a couple lines after it says "Done!" so I go on the B-Team minecraft, log in, and it says "Forge Mod Loader could not connect" etc. like before. I really don't know what's going on. I created a tekkit classic server just fine, and it still runs okay. Message me back if you read this, if you know or not. Thanks- Cole0512
×
×
  • Create New...