Jump to content

IcarusUK

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

  1. It works now, probably should've said that. Also able to update it without any issues. I reckon the download link wasn't working properly to begin with. Textures are also fixed after updating some of the code. Again thank you so much!
  2. That's very strange, thanks a bunch for testing it for me though. And I'll go move the textures to the resources pack, thanks
  3. Hey, so I've made a modpack for my gaming group and have followed all the steps closely that were provided on the guide. However, whenever I open the modpack on Technic it does not load forge, only vanilla minecraft. The forge version is: 14.23.5.2847 and works perfectly fine in the normal minecraft launcher (yes I used the universal version for the modpack and renamed it correctly). Furthermore all of the mods work and I'm able to connect to the server I host which also has the same version of forge which works there (and of course all of the mods). When I check the .technic folder and go to the pack folder everything appears to have installed correctly however forge does not load even though it's in the bin folder with minecraft.jar (this is automatically put there by technic). The modpack link is below, please can someone help me to get this to work... http://api.technicpack.net/modpack/resist-gaming The bin folder: This is the full contents of the modpack This is the config folder (it has 1 required customised file under CustomMainMenu - this works in the standard minecraft launcher): If you can help me with this I would really appreciate it. Mark (edit) here's the direct download of the pack... https://www.dropbox.com/s/kkfbn4gfahx8ul3/rg1.zip?dl=0
×
×
  • Create New...