Pheonix_Fury

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About Pheonix_Fury

  • Rank
    Member
  • Birthday 07/02/1994
  1. Is this texture pack in HD? I've been using the x256 version on mine but i noticed some of the ores and weapons and stuff are not textured like theyshould be, recently i found out that my version is for the vanilla version and not for technic/tekkit, so now I must find a x256 version for the technic pack so if i could receive some insight on that. does x64 still look crisp smooth or does x128 look a bit better? if so I will download whichever one of these links youve given.
  2. Ooh I knew it had to be asimple issue, could you direct me towards the threads please? I am having some issues finding them
  3. Okay, so here it is, I am using the highest top of the line computer you can buy, with 1.50TB hard drive and the highest premium graphics with the greatest FPS rating out there, and my texture pack happens to be used in x256 (HD) and it works great no lag or anyhting, no sticky screen, or sudden stops, but there is one very annoying issue, as I go mining I notice most of the items and ores and blocks are textured, besides a few.. Copper, Emerald, Ruby, Sapphire, Tin, Silver, Tungsten, and some weapons, and also the villagers, and a few plants, ARE NOT textured like they should be, I do not know what the issue is, and Yes I play in the Technic Launcher, I would really like it if someone could possibly walk me through the simplest issue, because I know it can be fixed and it isn't my computer I've already made sure my computer is brand new, not a single issue, so the issue has to be the texture pack not texturizing all the minerals and items. Please respond back and hopefully someone can help me with this simple issue.
  4. Irritated to say the least -.-