• 0
NiHeu23

Tekkit Lite Server crash on start up

Question

Greetings everyone!
I'm hosting a Tekkit Lite Server on Aternos at the moment.
However today my server crashed for no apparent reason and won't start up anymore.
I downloaded the map and started it up in singleplayer, there it worked with out any problems.
When i reuploaded it onto Server however it crashed again.
The Server is meant for two players.
And yes, i'm using the same Tekkit Lite Version as the Server.

I attached the complete console output in form of a Txt File.

(Please excuse any spelling mistakes. English is not my first language.)

Console.txt

Edited by NiHeu23

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
  1. Loading dimension -23 (world) ([email protected])
  2. 2016-08-17 00:17:49 [SEVERE] [ForgeModLoader] Something raised an exception. The message was 'Error while loading chunk info'. 'stopGame' is true

 

Backup your world, remove that dimension (or maybe the one after it) and try loading again. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.