• 0
t3hmuffnman

Unable to launch mod packs in Windows 10

Question

I am able to download and install mod packs, but when I go to launch them, Technic closes for a few seconds, like it's it's launching the mod pack, but then it reopens again. It does this for every mod pack that I install. There are no error messages, and since it won't even launch the mod packs, there are no crash reports being created in them. This was not a problem until I updated to windows 10, and it hasn't worked since. 

I've uninstalled and reinstalled Java as well as Technic, but nothing I do seems to make any difference. Has anyone else had this problem?

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

Get this log:

In order to get your logs, please go into the Launcher Options (upper-right corner), then on the bottom-left corner of that screen, click "Open Logs". The logs are all called techniclauncher_YYYY-MM-DD.log, with YYYY being the Year, MM being the Month, and DD being the day.

and copy that to pastebin, and post a link to it here. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.