Jump to content
DTPandemonium

The 1.7.10 Pack Crashes back to Technic Launcher after initialization

Recommended Posts

I can actually play other mod packs like blightfall but for some reason this one doesn't work. My friends can run it no problem in their server.

 

This is the last screen I see before crash: https://gyazo.com/beb0aa3755b4caf5e8ac707210ac3f21

This is the technic launcher log: https://pastebin.com/h6fkEBhq

Finally this is the crash log: https://pastebin.com/avpWcCTd

Share this post


Link to post
Share on other sites

For OP: Looks like some of your bees (Root Bees?) are missing genomes for some sort of effect for the crossbreeding. You should be posting this in the thread, or on the Pack's page, of the 1.7.10 Pack.
It's an issue with the pack, not the launcher.

EDIT: Also, very relevant. Not sure how seriously they follow this rule these days, but...

 

Edited by Melfice

Share this post


Link to post
Share on other sites

The first time it happened i thought it was the aphmau + minecraft diaries modpack and found out it was doing the same to all the modpacks and i looked up what to do but those didnt work i even tryed deleting the lancher and reinstalling it bbut that didnt work at all. If anyone knows what to do please tell cause my plain minecraft is doing the same so i have no games to play.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am having the very same issue I  am at the mmmmoment moving on to the 1.12.2 pack to see iif it ahs a  problem there

Ifff anyone fixes    it please tell me.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...