Jump to content
Xirom

[Help] Trying to make a modpack, game starts without forge

Recommended Posts

Hello, I'm trying to make a modpack, but when i start it from the technic launcher it launches vanilla minecraft. I think this is due to forge not being loaded. Looking at the modpack in .technic, the modpack seems to be complete and the bin folder does contain a modpack.jar file.

Here's the link to the zip: https://www.dropbox.com/s/0e3unhpo7menc0f/Automacraft1.0.1.zip?dl=0

Link to the modpack: http://api.technicpack.net/modpack/automacraft

Using Minecraft 1.12.2 btw.

Thanks in advance

Share this post


Link to post
Share on other sites

For the latest Forge builds on 1.12.2 download the installer instead of the universal jar. Outside of that the process has not changed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm just going to quote what I just said and make the installer part more obvious.

7 hours ago, Lord Ptolemy said:

For the latest Forge builds on 1.12.2 download the installer instead of the universal jar. Outside of that the process has not changed.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, Xirom said:

Ah so you want me to put the installer inside the folder, instead of extracting it? OK I'll try.

That's correct.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...