Jump to content

Textures Broken in Tekkit Classic


Shuboni
 Share

Recommended Posts

Every time I try playing on Tekkit Classic, there seems to be a lot of things wrong with the textures. Even with Sphax, there are lots of problems. Blocks don't look right and every mob looks completely wrong.

I'm running just Tekkit Classic from the Technic launcher, unpatched, and am not sure what patches could fix this. Anyone have any suggestions?

More information:

I'm using a computer that has Ubuntu 12.04, 4 GB of ram, and a Core i3 processor. I'm not sure if any of that will help with the situation, but it might.

Couple of images:

2vj27mg.png

Headless Sheep (Yes, that sheep is looking at me).

2vx2b92.png

Fire!...? I think it's trying to tell me something.

swb787.png

Better look at a mob's legs.

Finally...

289ao9s.png

A face... not even a mother could love.

Any and all help will be appreciated.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

bump. i also have this error, playing tekkit classic... blocks look as they should, but the player (Steve) is totally wasted! lol, he's missing his body and right hand... so i can see only his head, left hand and legs. sometimes i see creepers with totally invisible upper part, only the lower part with fragments of terrain.png... forge error logs are all good. the only noticeable thing is that it couldn't find the logos of some mods.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...