Jump to content

Block-Breaker not working [Doublepost, continuing the other one, link inside]


Recommended Posts

Hello,

I have a problem: All my block-breaking machines dont work: Mining Turtle, the IC2 Digger, Quarry etc.

Plugins:

Factions

iConomy

Lockette

Modifyworld

PermissionsEx

SafeCreeper

ShowCaseStandalone

WorldBorder

WorldEdit

WorldGuard

Permissions.yml, just the relevant part for mods:

 mods:

  permissions:

  - factions.kit.admin

  - '*'

  - worldguard.god

  - factions.bypass

  - modifyworld.*

users:

 '[RedPower]':

  group:

  - mods

 '[industrialCraft]':

  group:

  - mods

 '[buildCraft]':

  group:

  - mods

 '[ComputerCraft]':

  group:

  - mods

The strange thing: If I setup my turtle to dig the block in front every 1 Second, and then I use

/pex toggle debug

to monitor the permissions checking for a while (30 Seconds), I dont see any player [ComputerCraft] asking for something.

Did I miss anything? What is going wrong? Did they remove the fake-player system?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...