Deathrg

Technic Launcher not Launching

2 posts in this topic

I have downloaded "The New Tekkit Classic" modpack. Others i have tried and received same issue: Tekxit 3 (Official 1.12.2) and Tekkit Classic and Tekkit Legends.

It installs fine as far as i can tell. 

When i launch the modpack the launcher will disappear for a few seconds and then reappear.

I have tried every solution i have found online including Updating my graphics drivers, i have Oracle java as well as java it self (64 bit).

I have also installed all of my windows updates.

 

https://pastebin.com/h2yLE1Lf

 

this is a fresh log report from a single attempt at launching and it failing.

 

any information is appreciated!

Share this post


Link to post
Share on other sites
14 hours ago, Deathrg said:

I have downloaded "The New Tekkit Classic" modpack. Others i have tried and received same issue: Tekxit 3 (Official 1.12.2) and Tekkit Classic and Tekkit Legends.

It installs fine as far as i can tell. 

When i launch the modpack the launcher will disappear for a few seconds and then reappear.

I have tried every solution i have found online including Updating my graphics drivers, i have Oracle java as well as java it self (64 bit).

I have also installed all of my windows updates.

 

https://pastebin.com/h2yLE1Lf

 

this is a fresh log report from a single attempt at launching and it failing.

 

any information is appreciated!

You can try any modpack on the launcher. They won't work. Forge does not support Java 9 or 10, downgrade to Java 8.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now