lw_spartan

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About lw_spartan

  • Rank
    Member
  • Birthday 01/28/1992
  1. Pretty cool server, the admin is really nice and appeared really helpful as long as you're following the rules. I've been a longtime admin of a vanilla mc server, coming from someone that is used to help running things, these guys seem to be doing a good job running their server. If you're not one wild crazy beast of immaturity, and you'd like to laid back overall feel, give this server a try. From the short time I was on there I felt right at home, and I'll for sure be going back to play some more.
  2. I really can't figure out why I can't get it to work and others have, is it possible for to upload my save somewhere and someone else could convert it for me?
  3. Hmm, as far as I can tell there are no errorlogs either where I've run midas from or where my save game file is. I've even gone so far as to perform a search of my computer for anything labeled errorlog and nothing came up. I tried re downloading midas and I get the same thing, is there a reason why it would say this error before even beginning to change the ID's? It doesn't even appear to start, it just says that as soon as I click Start.
  4. I don't see what I could be doing wrong, I'm still getting the, "An error has occurred and a log has been created." It does that right after I click Start. Is there any place I can look to see the logs? It says that when I try patch1.txt, and after reloading midas, also after trying patch2.txt
  5. Hello! This is my first post on these forums which I've been lurking for a while now, but I'm heavily medicated due this..plague thing/flu that I have, so bare with me. I've only ever played tekkit on single player, with the intent to join a server at a later date. I've found that from what I've heard of most servers it would probably be better to stay playing by myself, and because of that have found myself attached to my very small and humble little tekkit volcano home. Now, I've downloaded midas, selected my world from tekkit classic, and loaded the patch that you linked. When I load the patch.txt file it tells me that, "Source ID (insert numbers) is already being translated." I must then click ok to continue, a large portion of clicks later it ends, and I click start. When I click Start however it simply says, "An error has occured and a log has been created." I have no idea what I would be doing wrong in these few simple steps, and I'm unsure of where the created log went to find out. Any help at all is appreciated. Thanks for your time.