llarryllamma

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About llarryllamma

  • Rank
    Member
  • Birthday 01/01/1900
  1. Server has just started up, so there is still lots of land left to claim for a base. We are looking for more people to join our server. Gregtech is mostly in easy mode.
  2. hey guy^^ i search a player for playing minecraft (i have a 24/7 server)

    No Energy Collectors/relays etc.

    Add me in skype if you want to play^^

    Skype id: rabarbar09x3

  3. Looking to join a small server as single player is getting boring, and I am tired of dealing with people on large multiplayer servers. I will be most likely to be able to play after 8 PM EST. I can play before that, but I can't guarantee anything before that. I would prefer EE to be disabled, or at least no energy collectors/relays, but it is not a requirement.
  4. I would recommend what xylord said especially regarding explosives. I would also recommend disabling energy collectors and energy condensers, as they allow players to enter creative mode lite within a day or two of joining a server, which would wreck any attempt at an economy for a server. Mass Fabricators can also be used to spawn matter, but it can't make everything, and requires a lot of EU to make anything, so its somewhat balanced. There is also a discussion on BC, mainly pipes, causing lag here: http://forums.technicpack.net/threads/how-much-lag-does-buildcraft-actually-cause.17691/.
  5. "upgrading" from jre-7u5 to jre-7u4 fixed my problem
  6. I don't have that problem in other applications. I can download from steam at 100KB/s with no problem. just for the heck of it I installed tekkit in my ubuntu vm, and it maxes out my connection with little lag, however my performance is much lower.
  7. Title: Tekkit only uses portion of internet Version: 3.0.3/3.0.4 OS: Windows 7 x64 Java Version: Java 7 x64 Description of Problem: When I first started using tekkit everything was fine. After about a week it became laggy. I looked at tekkit/java in process explorer and saw that it was only using 25 KB/s out of 100KB/s at best. Other applications don't have this problem. I am also getting 100+ fps, so its not a resource problem. I have uninstalled and reinstalled java and tekkit multiple times with no fix. Any help/suggestions would be appreciated. Error Messages: Error Log: