Jump to content

PandaZoGz

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

  1. When ever i start my bat file it would load a couple of mods and do its thing, then it comes up saying "The state engine was in incorrect state POSTINITIALIZATION and forced into state SERVER_STOPPED. Errors may have been discarded." I have set my EULA to true. My server properties... https://gyazo.com/ff727f65dd60f897efd1c6cfc2c64c2 And my logs... Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM warning: ignoring option MaxPermSize=128m; support was removed in 8.0 [18:30:50] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Loading tweak class name cpw.mods.fml.common.launcher.FMLServerTweaker [18:30:50] [mai
  2. Hello, I have this problem where when i click 'play' for Tekkit Legends, the Technic Launcher was removed for about 5 seconds and comes back to the technic launcher. I have attached my log files. latest.log
  3. Thank for all the help you guys, but i have solved the issue. It turned out that i wasnt able to run sphax pure db 128x, so i tried changing to 64 and got 100 fps. Sorry for wasting your time
  4. I have been experiencing low fps on tekkit legends, around 10 - 20 fps. I have an...... i7 core GFORCE GTX 960m Laptop I have been experiencing this ever since i installed tekkit legends, i have installed optifine and have tried setting the priority to 'high' and i dont see a difference. I have also tried reinstalling Java 8 64bit and still, has done nothing. I also use the sphax texture pack, i luv it, its a must need.
  5. Sorry about that. It turns out that i have a 64bit operating system and processor. So is there a possibility that i should reinstall Java to a 64 Bit install?
  6. I am having troubles with trying to start up tekkit legends with the sphax texture packs (including patch), it would normally be able to start up without sphax. Please help. http://paste.ubuntu.com/16208623/ mod edit: wall of text removed
×
×
  • Create New...