Jump to content

Raptor_Guy

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About Raptor_Guy

  • Rank
    New Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Don't know how that happened, haha. Thanks for everything, it's working now!
  2. I just had this problem. I see that the modpack is 1.12.2 like mine is. What I didn't realize is that forge version 2854 (the latest and recommeded version for 1.12.2), you have to download the installer file, not the universal file as you have had to do with previous versions. Don't run it or anything, and still rename it to modpack.jar Hope this helps.
  3. Ah, okay. That did the trick. There's a bunch of mod errors I'll have to go through and fix, but forge is finally working properly! Thanks a lot for your help. EDIT: I fixed all the mod errors it was giving me, updated the mods, etc., and now the game is crashing on launch, without any error screen. It loads the Mojang logo screen (and begins to load the mods with forge), but then closes and brings me back to the launcher. Here's the new dropbox link https://www.dropbox.com/s/rebesfq16frpnou/SRGB - The Modpack 1.0.zip?dl=0 And here's the crash report. crash-2020-08-21_12.0
  4. Hey, I've played modpacks for years now, but I wanted to make my own (private) modpack to play with friends on. I uploaded my zip and everything, and open it up to test it. But when it loads, it doesn't load with forge, just vanilla minecraft. I've downloaded the forge universal jar and renamed it to "modpack.jar" (no ".jar.jar"). I uploaded the zipped file to dropbox, changed the ?dl=0 to ?dl=1 and everything I can think of. I've looked through numerous tutorials and forum posts and can't figure it out. Here's the pack: https://www.technicpack.net/modpack/srgb-the-modpack-10.1738511
×
×
  • Create New...