Jump to content
Sign in to follow this  
NotXSco

Modpack isn't running forge

Recommended Posts

Posted (edited)

I've made my own modpack with the latest version of forge universal for 1.12.2. My process for making it was to put the 1.12.2 universal forge.jar in the bin folder, renamed it modpack. Next, I copied all of my 1.12.2 mods and my config files from .minecraft into their respective folders. Lastly, I archived the bin, config, and mods folder with winrar into a .zip file, put it on dropbox, and made the link shareable having dl=1 at the end. Everything works fine when I use the minecraft launcher using the client version of forge. 

Edited by NotXSco
tags

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • By Verhunqert
      hi see i recently made a modpack and everytime i start is is says installing assets, does that, then just doesnt start, no minecraft nothing, please help, i already made the 0 of the dropbox into a 1 and stuff like that
       
      dropbox: https://www.dropbox.com/s/oulmzhezhfw976b/Minecolonies.zip?dl=0
      modpack: https://www.technicpack.net/modpack/modpack12-341.1703589
    • By IcarusUK
      Hey, so I've made a modpack for my gaming group and have followed all the steps closely that were provided on the guide. However, whenever I open the modpack on Technic it does not load forge, only vanilla minecraft. The forge version is: 14.23.5.2847 and works perfectly fine in the normal minecraft launcher (yes I used the universal version for the modpack and renamed it correctly). Furthermore all of the mods work and I'm able to connect to the server I host which also has the same version of forge which works there (and of course all of the mods). When I check the .technic folder and go to the pack folder everything appears to have installed correctly however forge does not load even though it's in the bin folder with minecraft.jar (this is automatically put there by technic). The modpack link is below, please can someone help me to get this to work...
      http://api.technicpack.net/modpack/resist-gaming
      The bin folder:

      This is the full contents of the modpack

      This is the config folder (it has 1 required customised file under CustomMainMenu - this works in the standard minecraft launcher):

      If you can help me with this I would really appreciate it.
       
      Mark
       
      (edit) here's the direct download of the pack... https://www.dropbox.com/s/kkfbn4gfahx8ul3/rg1.zip?dl=0
    • By AlexKoyomi
      When I click in install, it does something for a second and then just appear the options to "Delete modpack" and "install".
       
      https://pastebin.com/KpRY4efn
    • By PyroSweets
      My friends and I made a custom modpack with all our favorite mods in 1.12.2. I was having some issues with the modpack.jar that made it run vanilla and I fixed it, but now the modpack doesn't even show a java client or loading screen before crashing. I posted a day or two ago on reddit and was told to delete some iffy modpacks, but that only makes it run vanilla again. Any ideas why this is happening?
      Crash Log: http://dl.dropboxusercontent.com/s/wkv06mn3wna9hbv/techniclauncher_2020-05-31.log
      Modpack: http://dl.dropboxusercontent.com/s/ndyuw1g8t38xkde/POGWORK.zip
      Technic Page: https://www.technicpack.net/modpack/dillons-cult-pack.1697994
    • By Creepypac
      I made a minecraft mod pack but it ended up as vanilla minecraft 1.12.2 pack. The mod pack is called Pixelmon Recreated

      https://www.dropbox.com/s/sb60blc1duateou/Modpack (2).zip?dl=0
×
×
  • Create New...