Jump to content

Custom Modpack launches vanilla?


Recommended Posts

I've been looking on the forums for a while and i don't know what to change. It seems like i've done everything but it still does not work. Here is the link to the modpack, if you find out what is wrong i would appreciate a response. Link : https://www.technicpack.net/modpack/da-buttercraft-modpack.1776288

Link to post
Share on other sites
On 11/24/2020 at 11:23 AM, JaariAtmc said:

Forge update 2854 changed things. You need the Forge Installer renamed as modpack instead of Universal. Download and rename the Installer, DO NOT run/install/extract the installer.

I think i may be doing it wrong or something because it is still not working. I apologize if i am being stupid i just have not gotten it to work yet.

Link to post
Share on other sites
21 hours ago, Butter_Buddo said:

I think i may be doing it wrong or something because it is still not working. I apologize if i am being stupid i just have not gotten it to work yet.

I looked at it, you are doing two things wrong: You renamed it to modpack.jar with extensions hidden. That makes it that its now actually modpack.jar.jar. That's wrong, just name it "modpack" in your case.

Zip the bin/config/mods folders directly. Don't zip the folder those 3 are in. You no longer have to include the coremods folder.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...