Jump to content
  • 0

None of the modpacks will launch, not even Vanilla.


Question

Launcher Version: Newest (build 203)

Operating System: Mac OSX 10.8.2

Java Version: Version 7 update 17

Antivirus Program:

Description of Problem:

I open the launcher, select a modpack, a white screen appears, and then it all crashes like I had never opened it in the first place. It does this for all the modpacks, even the custom ones I installed. Tekkit classic launched once, but that's it.

Also, the launcher frequently freezes up, and I have to shut it down.

Sometimes all the modpacks will continually say "loading" on their icons and never actually finish loading.

I know there are a lot of similar posts to this, but I'm posting because it seems that all of the posts like this are generally being ignored.

Error Messages:

None

Error Log:

I would put one in but then it won't let me submit this post. Too many characters.

Link to post
Share on other sites

6 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

I think that is definitely the issue. I was having the same problems with not being able to launch mod packs at all, but after downgrading my Java to 1.6 I have been able to run tekkit lite 3 times in a row successfully.

I followed the instructions here to do that http://reviews.cnet.com/8301-13727_7-57539151-263/how-to-manage-the-java-6-and-java-7-runtimes-in-os-x/

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...