Jump to content

Statues mod not working in SMP


bloodaxed
 Share

Recommended Posts

I am running a slightly modified AotBT server and it does not appear that the statues mod is working properly.  Members can create the statue hammer and use it on a valid 2 high set of blocks.  However, when they make their decisions in the GUI and then attempt to create the statue by pressing the "Sculpt!" button, nothing happens.  The GUI just closes.  Not even a message to the log in case of an error.  All members have reported being able to make a statue using the hammer in their own respective single player worlds, however on the server both members and OPs are unable to make a statue.  Am I missing a setting in a config file somewhere?  The Statues.cfg only contains options for block IDs and the option for debug skins and the Autoutils.cfg is empty.  It would be nice to figure out this issue, as my members are getting restless without the ability to make statues and I have been unable to find information on this topic, despite the fact I have seen people making statues in SMP worlds

 

Thank you for your time.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...