Jump to content

Deliphin

Members
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

About Deliphin

  • Rank
    New Member
  • Birthday 02/11/1990

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  1. I recently came here to get helpful admins to develop the server to a playable point. Now, it's ready, but I want some population on it before it's public, nobody likes playing on an empty server! You can either reply to this forum post, or email me at [email protected] your application. Here is the format. Although not necessary, I highly recommend using it. In-game Name: (Ex. carrotmaster69) Skype Name: (Ex. carrotlover34) Most Common role in a faction: (Ex. Miner, Soldier, Farmer, Leader) Servers you have moderated on: (Ex. Youcraft. Although I'm not looking for mods, this is
  2. Try adding a second folder, and put all the new server files in there. Then boot that server. If you can connect, it was an error on your part in installation of the server.
  3. I'd like you all to realize, maybe you should read the OP? I gave a format. Although you don't have to follow it, it shows I want more than an IGN. I'm right now looking for people to help set up the server, not play on it, I'll post another topic later when it's ready for whitelist public.
  4. EDIT: We have enough people now, no more applications please. I am intending to host a whitelisted public server, but as someone only experience in running old tekkit classic and vanilla publics, I require some help in solving a couple issues (tropicraft moving spawnpoint, random crashes that result in unoperable server until I break a block listed in the crashlog, etc) and help in optimization. (B-Team server seems to run slower than a vanilla or tekkit classic/lite server.) Assisting will ensure your whitelist spot, and depending how you help, perhaps mod/admin. Apply to my email:
  5. I had planned on hosting a private Voltz server for some friends and myself, but I kept getting this error: 2013-12-01 20:18:54 [iNFO] [ForgeModLoader] Forge Mod Loader version 5.2.23.737 for Minecraft 1.5.2 loading 2013-12-01 20:18:54 [iNFO] [ForgeModLoader] Java is Java HotSpot 64-Bit Server VM, version 1.7.0_25, running on Windows 7:amd64:6.1, installed at C:\Program Files\Java\jre7 2013-12-01 20:18:54 [FINE] [ForgeModLoader] Java classpath at launch is Voltz.jar 2013-12-01 20:18:54 [FINE] [ForgeModLoader] Java library path at launch is C:\Windows\system32;C:\Windows\Sun\Java\bin;C
  6. I'm trying to run a couple reactors on my server (I'm the guy that deals with the dangerous material on my server ) and it seems Mark 1 isn't outputting enough to quarries to get enough uranium to run the cycle full. What I mean is, we have four reactors, each require 24 Uranium (running on dual cells), and they're half finished, but we only have uranium to run two of them for the next cycle. If IC2 reactors are like how they used to be, Mark 2 reactors are more efficient, so I'd like to upgrade to them. (Don't worry, I know how to manage the heat with redstone.) I did some googling, but all t
  7. 1: It was now placeable when I put the take in a different location connecting to the waterproof wooden pipe. Also, how can you collect from a non-source block with a bucket? I heard you could with quarries, but our quarries never went through oil yet.
  8. I got buckets of oil from a nearby oil lake in an extreme hills, and took them home. I put them in an empty tank which was connected to the back of a refinery, and the front of the refinery attached to other tanks. I emptied my buckets and activated it. Today I got more oil from the same lake, but this time when I put them in the empty tank, my buckets weren't emptying, it just filled and filled. I thought I duplicated it, so I turned on the first redstone engine, and the bottom tank instantly emptied. The top two were full still, but nothing flowed through the pipes. I broke all the tanks and
  9. Not for me. I had this thought, so I put a full lap-pack (spawned to test) in the backmost MFSU that goes into the fowardmost, but it charged. (Both MFSU's were empty on start.) Basically: O > I > U O = The MFSU I put the lappack in. > = Direction it WAS facing. I = An MFSU in the middle. U = The MFSU that was nearly empty, but SHOULD have filled instead of O. So it seems this isn't clientside. (Though I'm on recommended build on a private server, not dev build.)
  10. I'm wondering about this: http://two66.com/reactorplanner.html?21p7i4slsbluw9qf05kufpr7pac9ip0cez8lrcb11za3m9lqbyfdvrhgvqz7nerrsmu0f77lfeydkow It's a reactor design I made when playing with the new reactor stuff, I'm wondering what EB means, and does SUC mean I have to refill it when the cycle is complete, or constantly during the cycle? EDIT: The two reactor platings in the center are supposed to be LZH-Condensators.
  11. I have overkill on thermopiles, two battery boxes, the motors are showing blue, and I cant find anywhere where it's caught. It's a bit big of an area, so there'd be a lot of pictures, so just come on my private server and tell me what I screwed up. EDIT: Nevermind! found what was wrong, I didnt set up panels next to the gold chests.
  12. No, I mean the items inside are disappearing, not the bag itself.
  13. On my tekkit server, I got two reports of their alchemy bags emptying, I personally doubt it and they're just trying for free stuff, but if it can happen, I'd like someone to tell me how to fix it. Another problem is one person has a complaint that he made an RM sword, and when he disconnected, and returned, it was now DM. (Again, I bet its likely hes just trying for free items, but in case I'd like this fixed before my server gets bigger.) TekkitCustomizer Config: http://pastebin.com/PQffp2Wh TekkitRestrict Configs: advanced.config.yml: http://pastebin.com/vTnmqsqU DisableClick.c
×
×
  • Create New...