jumpandshootbeef

Members
  • Content Count

    275
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    6

jumpandshootbeef last won the day on October 30 2017

jumpandshootbeef had the most liked content!

4 Followers

About jumpandshootbeef

  • Rank
    Member
  • Birthday 06/12/1999

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Netherlands
  • Interests
    Minecraft 1.8.9 or lower, modded to shit
  • Minecraft In-Game Name
    HenkFisher

Recent Profile Visitors

5011 profile views
  1. First question is always: did you try to restart it? Counts for reïnstalling in these cases too. You can try to reïnstall the launcher and all its components, and if that doesn't work: start the launcher, go to launcher options -> Show console. Restart the launcher to get full information from startup and give us a copy of the console. I'm quite old to the platform and haven't done anything with it for a while so idk if this is the right thing to do.
  2. I have recognized the issue in your logs and unfortunately this issue is platform wide on Technicpack. Nothing to do but wait unless you're an expert on the issue
  3. It's platform wide on the Technicpack. Nothing to do but wait unless you're an expert on the issue
  4. If you're sure you can't find any logs other than the console there's not much I can do :(. You could try to search the net for anyone who still has the old files
  5. You are running your server from either the minecraft server .jar or a start.sh/start.bat script. Those files are located in a bin folder or the general folder of your tekkit classic pack. In that general tekkit classic directory there should be either a "crash-logs" and/or "logs" folder. Otherwise use a file explorer search function to locate them.
  6. Can you send me the crash logs and latest.log from forge? I'll be able to understand the error better and hopefully help you solve it And are you using the correct forge version along with the correct minecraft_server jar file?
  7. Are you running plugins along with this modpack? And I don't think REI's minimap is a server mod in that version yet. On the server, delete REI's minimap, Inventory tweaks and MAtmos, then try again
  8. First of all, you should use 64 bit Java, update it to the most recent update and allocate more RAM to your server, that'll make it run way better. Your error comes from the Bluepower mod: UCHE bluepower{0.2.962} [Blue Power] (BluePower-1.7.10-0.2.962-universal.jar) It creates an error on startup. Are you missing a Core Mod? Is this an unstable release of Bluepower? Is it the latest version?
  9. You are able to select any version from 3.0.0 or up on the technic launcher. Just click "Modpack Options" and then "a specific version" https://imgur.com/a/ZKcSw Once you've downloaded the client version as you wish, you can copy all files except local mods to your server. Local mods are things like inventory tweaks or WAILA
  10. Probs best to post this on Platform Pagoda or let @Munausmove it there. I also suggest, if you know which ones, that you post more and detailed logs about your error on pastebin
  11. Jeebus it's been a year again...

  12. Hi, this is a server issue with Minecraft. All you can do is wait, I think it is possible to install it manually, but I do not know exactly how. I advise you to wait it out Update: The servers are slowly recovering, not everything has been fixed yet, but the jar files are in place. It should be all resolved within 10 minutes. If seen by @Munaus or another moderator, this thread can be closed
  13. Well I could keep the old world chunks and just generate a new world around those... I guess, I'm gonna experiment more around with it, thanks for your help mate