Jump to content

tiny66677

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

  1. I made a modpack and everything is working fine and loading properly expect that ore spawn rates are all messed up, since i started playing my mod pack i have not seen 1 iron or lapis ore block. I installed an additional mod which you can configure the ore spawn rates but that didn't seem to help either, i'm not sure if the ore spawns are being disables by another mod. Modpack: http://www.technicpack.net/modpack/details/this-is-a-quickiee.532077
  2. I did everything you suggest and keep wnding up with the same crash report.
  3. I made a custom pack and im trying to make a server but it seems to keep crashing. I think i didn't delete certain mods that don't need to be in the server/mods folder. Modpack URL: http://www.technicpack.net/api/modpack/this-is-a-quickiee Crash Report: http://paste.ubuntu.com/9220137/ And im sorry if i posted this in the wrong place.
  4. Thank you for the help i did everything you told me and the pack is now working. If a mod needs a coremod i just put it in mods instead?
  5. Okay so uploading it made it crash/not work it opens as just a regular vanilla game so i must be doing something wrong from the beginning Platform Link: http://www.technicpack.net/api/modpack/this-is-a-quickiee I think before i fix the NEI i need to fix the whole pack
  6. I have a modpack that runs fine until i install NEI the launcher just closes and then reopens. If NEI is not installed it runs perfectly fine. The mod pack i uploaded is not up to date like the mod pack im testing i realized it would be faster to test the conflicts by manually putting the mods in and running the pack right after but i cant seem to see whats causing the problem with NEI. Crash Report: http://pastebin.com/6SpLhCx8 If the full crash report is needed let me know or if any further information is needed let me know
×
×
  • Create New...