Jump to content

Transportation pipes don't work - can't post in "Bug report" section.


Recommended Posts

If you can't figure out how to post in the bug report section, you have bigger problems my friend.

Also, you can't place anything into a condenser. They're sort of like an "it's an out only hole" kind of gal.

This is a very vague problem you're talking about. It sounds almost like you don't understand how <insert whatever mod you're talking about here> works. Which isn't so much a bug as it is ignorance layered with laziness of doing any kind of research.

Link to comment
Share on other sites

If you can't figure out how to post in the bug report section, you have bigger problems my friend.

Also, you can't place anything into a condenser. They're sort of like an "it's an out only hole" kind of gal.

This is a very vague problem you're talking about. It sounds almost like you don't understand how <insert whatever mod you're talking about here> works. Which isn't so much a bug as it is ignorance layered with laziness of doing any kind of research.

LOLOLOLOLOLOL dat 18+ reference.

Gashed: make your pipes longer. I've had this problem before as well. Just add more pipes in between the teleport pipe and whatever is on the other end. Use at least 3 cobble/stone pipes in between to be safe.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...