• 0
Sign in to follow this  
Rojo_Man

Power Converters 3- Infinite power bug

Question

This is a bug that occurs when a RF consumer is placed in line with a energy bridge and a EU producer then hooked up to a batbox, MFE, MFSU, etc. The bug happens as soon as a kenesis pipe is connected to the RF consumer it starts generating power. This is extremely annoying as infinite power is produced and really takes away from the game experience.

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • By Quinzii
      So downloaded the technic launcher in order to play some of what technic has to offer and I get stuck on the sign in! The sign in asks you to sign in with a Mojang account which cannot be created anymore as it automatically sends you to Minecraft.net in order to make an account there. You Cannot use a Minecraft.net to sign in so I'm kind of stuck on what to do, I already own minecraft on a Minecraft.net account. Any help would be appreciated! How would I go about getting into the technic launcher?
    • By epicminerrrrr
      I don't know what to do I have the right password and email. I also tried my minecraft account name but nothing works.
       

    • By Nostic
      When i try to join my single player world in Tekkit it crashes before i can even load into the world
      I have added the crash report
      crash-2019-06-18_22.07.51-server.txt
    • By Drivebyben123
      Just started playing tekkit again and decided to try out tekkit legends, when I click play on the modpack it loads in the modpacks at the bottom and then briefly changes screen then nothing happens, it just wont seem to launch the game,  can anyone help ?