Jump to content

"Loading Mods from /Mods"


Recommended Posts

Every time I start up my tekkit server, it gives me this error:

03.10 09:46:13 [server] INFO Loading mods from /mods

03.10 09:46:13 [server] INFO Forge Mod Loader version 2.2.91.173 for Minecraft 1.2.5 loading

03.10 09:46:13 [server] INFO Completed early MinecraftForge initialization

03.10 09:46:13 [server] INFO Attempting early MinecraftForge initialization

03.10 09:46:13 [server] INFO Starting minecraft server version 1.2.5

03.10 09:46:13 [server] INFO 27 achievements

03.10 09:46:13 [server] INFO 182 recipes

03.10 09:46:12 [Multicraft] Loaded config for "Default"

03.10 09:46:12 [Multicraft] Starting server!

03.10 09:46:12 [Multicraft] Loading server properties

03.10 09:46:12 [Multicraft] Received start command

I just moved boxes from my old tekkit server, and copy pasted everything. Can someone please help me.

Link to comment
Share on other sites

That's not an error, that's your server telling you it's loading the mods. Don't worry about it. If you hit any real errors, they'll say [Error], and generally be the last thing your server says rather than the first.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

I'm in the same boat as Jake, I have a tekkit server running just fine on a "shared hosting" server (AvanteHosting). I went out and purchased a 1U dedicated server from a company with Centos 6.3, installed everything I need, got multicraft, etc... I'm able to load up a regular minecraft server just fine, but once I try to load up tekkit, it stops at loading mods from /mods (screen shot http://puu.sh/1hBx3). If anyone has advice, it would be greatly appreciated.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...