BomberDX

Chocobos Bug

Recommended Posts

I was playing Big Dig normally, mining some gold, when the fps quickly dropped from 20-30 to 2-4, i guessed it was my computer, because it's a low end, but i played in other maps and it worked well, then i made my way home, near it, i noticed hundreds, maybe thousands of creatures on the minimap, then i saw the bug, yes, i left Whiskers home, and he learned to clone himself, i think, because there was hundreds of Whiskers

Well, it never happened before with me, can i get some help here?

IMAGES: http://imgur.com/a/KdGY6

Share this post


Link to post
Share on other sites

I to have had this bug.. it also happens to wild chocobos. usually if they go into the water and you walk out of sight.. i had to scrap a really nice map where i was conveniently located near a village, temple, and dungeon.  as in they were all on top of each other.. which was amazing! in any case. my problem started when my baby chocobo grew up.. i tried using MCedit to remove the horde.. but.. sadly i apparently missed a few cause when i jumped back in.. they multiplied yet again.. but they were all the wild ones.. my two tame ones only duped on first play.. but they don't move they just float where they are bobbing up and down. funny thing is you can tame the clone and it tames the mobile... any who just my thoughts.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Content

    • By Archaon888
      I loaded up the game for the first time and I have no game sound. None in the menu or in the singleplayer world I created. The settings are set to 100% for sound and music, but I have neither. I have already tried restarting the game, to no effect.
    • By [email protected]
      Hello well my Technic launcher is infinitely in offline mode like this was out of the blue bugged and just don't think modpack anymore and not even low would be able to take it out? can't solve it
    • By Pollastre
      I am playing tekkit on a minecraft server. I use optifine and recently the game keeps crashing. I use the official launcher on Tekkit Legends version 1.1.1. Here is my latest crash report. https://pastebin.com/tzmHd8Jp
    • By TheNick
      I've been having an issue with technic launcher as it won't launch anything, it will simply load then the program refreshes and nothing happens, minecraft by itself can launch just fine with no problems but technic won't for some reason, I've done just about everything including:
      1. Reinstalling Technic
      2. Reinstalling java (64 bit)
      3. Reinstalling Minecraft
      4. snooping around the files
      Technic also doesn't leave me with any error messages, it just flashes and goes back to pretending it never did anything in the first place
      please help
    • By Underscore
      It was as simple as that. The game closed immediately after the world generated in the Shivaxi RLCraft modpack. The console says, "java.lang.OutOfMemoryError." I have no idea what is happening, I just want to play this modpack but nothing at all is working right anywhere. Your basic answers will probably not solve the issue.