Jump to content
  • 0

Tekkit Legends, Pipes splitting up


Question

Hello, I have encountered a pretty big problem. I am hosting a mine craft server for Tekkit Legends, and our pipes connect together without issue when we play and started out. After creating a world save of the server for my own single player use, anytime all the payers log off, and log back in, the pipes split up individually and have to be re-connected every single time. This is a really big problem because this means when we goto sleep, in the morning everyone will have to redo their piping every time. This does not happen on my own Singleplayer world download, only on the multiplayer server. Another thing to note is that, every block the piping is connected to also has to be re-placed again for the outputs to connect with piping.

 

Some pictures:

Piping before is broke/when it is replaced
Piping when all payers leave and rejoin 30 secs later

 

If anyone knows any fix to this, please let me know.

 

 

Edited by Supbro112
Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...