Jump to content
Spongeblast

Modpack Launches in vanilla (1.16.1)

Recommended Posts

Hello, so I know in the past their has been problems with 1.12 packs but this is a 1.16.1 pack that works perfectly fine in the normal minecraft launcher. In the technic launcher for everyone that's playing on it is vanilla. The mods are in the mod folder but doesn't work. 

Pack: http://api.technicpack.net/modpack/the-isle

Dropbox link(tried mediafire too): https://www.dropbox.com/s/av4j4v4vtw96by4/The Isle V1.1.rar?dl=0

This is my 4th modpack, the past ones have been sub 1.12.2 so that might be the problem but I really dont want to have to have everyone download the mods the old fashioned way.

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 hours ago, JaariAtmc said:

Neither will the dropbox link work, as it doesn't take .rar's, only .zip files.

Good point I didn't even notice that, I just opened it and saw the modpack.jar was 4360kb, which is the size of the universal

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yep, got a little tired at the end and forgot to change the file extension to .zip after the fifth troubleshoot. Thanks for the info, was looking for that fix all day!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...