Jump to content

1.3.9 issue with redwoods & treecapacitor


jec
 Share

Recommended Posts

when I run a server locally, everything works fine, but on my remote server, redwoods don't spawn (I get a There is no such item with ID 1539 when I try to spawn a redwood sapling) and treecapacitor just doesn't work.

help??

Link to comment
Share on other sites

How can I go about doing that with a multicraft server? They only give you the choices of what is in the dropdown box for the server executable.

EDIT: Big dig is not one of them.

Link to comment
Share on other sites

I do have FTP access, obviously, which I how I can upload the server files. I had voltz running just fine for months and I used the same process to set up BD and I have this problem with the trees

Link to comment
Share on other sites

Voltz was set up the same way, how did you manage that one?

EDIT: Regardless, I'm not going to troubleshoot your server hosting software. You're starting the server using minecraft_server.jar, when you need to be starting it with BigDig.jar.

Link to comment
Share on other sites

I mean, this host worked find with all other technic modpacks, just not this one. And it's starting using the right jar. I just put the files in the directory, remove the default server jar, and it goes.

Link to comment
Share on other sites

Hi,

Tree capitator doesn't recognize additional axes and paxels. I looked to config and tried add some item IDs. With this IDs added to config file most of them work fine. 20390; 20714; 21788; 21794; 21802; 21811; 21817; 21821; 21823; 21824; 21830; 21834; 21840; 21844; 21850; 21858; 21864; 21868; 21873. Can you add them to the default config of tree capitator?

Link to comment
Share on other sites

Alright I got the issue with treecapacitor fixed, and it looks like I can get all of the natura stuff loading just fine, as well as spawning redwoods. But, redwoods aren't being generated with the world by the server like they are when I make a client world.

EDIT: Maybe this is some kind of issue with the natura mod as now I can't seem to get them to generate in client worlds either wtf.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...