• 0
Sign in to follow this  
crazypotato3

Filter stuck on

Question

Title: Filter stuck on

Version: 3.1.2

OS: Windows 7

Java Version: Version 6 Update 15

Description of Problem:

First off im sorry if this problem has been solved by someone else in the past, im kinda new to the forum and dont know exactly how it all works. i have however spent the past few hours searching through forums and google trying to find a solution or even just mention of this to no avail.

I am making a craft on command system using CC/bundled cable/insulated wire. I use the retrievulator to keep each recipe stocked. it goes (vertically, from top to bottom) storage>pneumatic pipe>retriever>retrievulator>automatic crafting table>filter>pnematic pipe>chest for crafted items to be retrieved from. the filters are triggered by the computer/bundled cable/insulated wire. Originally it all worked fine, as i sucked out from the top more were pulled into the bottom. then the filter all of a sudden stopped working when it was powered. Upon closer inspection i noticed the little brown piston thing on the side of the filter. was stuck up, not the default down. I rebuilt the system and it worked for the first runthrough then got jammed again. everything is being powered properly and the filter was not recieving redstone current while stuck, only got stuck after the first current ran through. As far as i know it all works in theory it just bugs out and gets randomly jammed.

Error Messages:

Error Log:



Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Try using a longer sleep time when running the computer craft script. Also redstone is known to have bugs like this, so it might not really be fixable.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Might I recommend moving up to Standard Tekkit, or looking into installing Applied Energistics? What your reporting above is most likely an issue thats been resolved since, or could be avoided entirely with AE and its crafting system.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Often if a Filter looks like it is 'stuck on' it just means that the inventory it is suppose to be sending items to is full.  Check that and if thats not it let me know Ill research it a bit and see If I can find an answer.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this