• 0
Sign in to follow this  
tropical511

Copying Osx Natives (Mac) modpack won't launch.

Question

When I start my modpack I created (Forest,Space,and Beyond) I fixed all the previous errors except "copying OS X natives" When loading up the modpack it loads some stuff then it goes to "copying OS X natives" and is at 0% and just stop there. The modpack won't start. Iv'e tried to restart the launcher, restart the loading of the mod, re-install it ect. I saw someone had this same problem on the forums but I lost their post. Can anyone help me plz? D: Tell me if you need any further information. 

 

My modpack version is: 1.7.10

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • By deathplayer43
      every time i try to open the game it closes the game and technic pops back up please help 
      ---- Minecraft Crash Report ----
      // Surprise! Haha. Well, this is awkward.
      Time: 2/10/20 12:25 PM
      Description: Initializing game
      org.lwjgl.LWJGLException: Pixel format not accelerated
          at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method)
          at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52)
          at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:247)
          at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:306)
          at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:848)
          at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:757)
          at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:739)
          at bib.at(SourceFile:635)
          at bib.aq(SourceFile:458)
          at bib.a(SourceFile:404)
          at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:123)

      A detailed walkthrough of the error, its code path and all known details is as follows:
      ---------------------------------------------------------------------------------------
      -- Head --
      Thread: Client thread
      Stacktrace:
          at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method)
          at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52)
          at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:247)
          at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:306)
          at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:848)
          at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:757)
          at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:739)
          at bib.at(SourceFile:635)
          at bib.aq(SourceFile:458)
      -- Initialization --
      Details:
      Stacktrace:
          at bib.a(SourceFile:404)
          at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:123)
      -- System Details --
      Details:
          Minecraft Version: 1.12.2
          Operating System: Windows Vista (amd64) version 6.0
          Java Version: 1.8.0_25, Oracle Corporation
          Java VM Version: Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM (mixed mode), Oracle Corporation
          Memory: 5279610144 bytes (5035 MB) / 5368709120 bytes (5120 MB) up to 5368709120 bytes (5120 MB)
          JVM Flags: 5 total; -Xms5120m -Xmx5120m -XX:+UseG1GC -XX:MaxGCPauseMillis=4 -XX:HeapDumpPath=MojangTricksIntelDriversForPerformance_javaw.exe_minecraft.exe.heapdump
          IntCache: cache: 0, tcache: 0, allocated: 0, tallocated: 0
          Launched Version: 1.12.2
          LWJGL: 2.9.4
          OpenGL: ~~ERROR~~ RuntimeException: No OpenGL context found in the current thread.
          GL Caps: 
          Using VBOs: Yes
          Is Modded: Probably not. Jar signature remains and client brand is untouched.
          Type: Client (map_client.txt)
          Resource Packs: 
          Current Language: ~~ERROR~~ NullPointerException: null
          Profiler Position: N/A (disabled)
          CPU: <unknown>
    • By stringybean
      I have recently updated to macOs Catalina, and i wanted to reinstall technic launcher to play with my friends. I already have java installed, but when i open the .jar file, it pops up on my dock and disappears twice. When i check the logs there is usually one log for each time i open it, along with nothing in the surrounding folders. I have tried to 'reinstall' technic multiple times.
      techniclauncher_2020-02-06.log
    • By Lord_Ahegao
      So, I'm trying to download Technic Launcher, everything went smoothly up until the point I actually downloaded it.. I went to the "Discover" tab only to see it completely blank, all of it was white except the top and bottom boarders of the launcher, my profile picture also won't load if that gives any more insight into my problem.

      Mind helping, anyone?
      https://justpaste.it/2awey