• 0
Rudi Field

Can't Launch PixelSpark

Question

Whenever I try to open any modpack, including original technique modpacks, it begins installing the assets. Then the launcher closes and immediately reopens to the same page again, though the assets bad has disappeared. How can I fix this? I saw a similar post to this from 2015 and "Munaus" managed to answer the question. Thanks!

My Logs: http://pastebin.com/PeTwyiLG

Share this post


Link to post
Share on other sites

8 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

No I have not, however I saw that you looked at the logs of the person who had the same problem as mine.

 

It's not only PixelSpark that won't load, it's every mod, even Vanilla!

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
3 hours ago, Rudi Field said:

No I have not, however I saw that you looked at the logs of the person who had the same problem as mine.

 

It's not only PixelSpark that won't load, it's every mod, even Vanilla!

Pixel format error. The point is, its MC1.10, so you'll have to update your Intel Graphics drivers. Simply downgrading your java8u60 supposedly no longer works.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
2 hours ago, Rudi Field said:

Do my logs say anything? I've tried everything that I can think of. Do I have a wrong Launcher?

No, you have Windows 10. Please just head over to the Technic Discord server, and ask again in #tech-help; After reading the rules in #rules that is.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.