Jump to content

Recommended Posts

After a tekkit classic world had glitched out, I decided to create a new one. It worked perfectly fine without lag. I mined, found diamonds and started building a home. Now, when I try to play this world, it either crashes or is really slow. By reallt slow I mean that when I move my mouse it takes like 10 seconds to react. When I press esc it opens up the menu after a couple of seconds and that works perfectly fine. I don't know what to do now, I really really don't want to lose this world. Tell me if you need any files.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Content

    • By bradleybrand
      I am asking on behalf of my friend with autism.
      So we downloaded the Minecraft Launcher from the official website, installed and ran. It experienced issues download/installing the latest version of Minecraft.
      Luckily, from my computer, I backed up the need Minecraft files into a .zip file and shared that with him. Vanilla Minecraft works and runs.
      From there, went on Technic Launcher. Vanilla Minecraft won't download and install. Neither will my modpack.
      His Technic Launcher has an issue actually downloading and installing modpacks. Even the official ones.
      ---
      We have turned firewall off. We have uninstalled and reinstalled Minecraft Launcher. We have deleted Minecraft and Technic files from %appdata%, as well as using CCleaner to remove any extras. We have uninstalled 64-bit Java and redownloaded and reinstalled 64-bit Java. ---
      What could be a possible fix for this issue?
      Has anyone else experienced such an issue?
    • By Froinchi
      Hello. I and my friends are trying to play together. All of my friends got connected without a problem, and I am now facing a problem, where the screen is on dirt screen and a "Done" button with no text. I couldn't find any information about it on Internet. Can you help me? 
      Picture of the problem:

    • By mojiwoji
      I'm pretty sure this will be an easy fix. FML starts working, then it finishes. Screen turns white, then red, then black. After that, it crashes. Here is the info...
       
       
      crash-2020-08-30_20.55.33-client.txt
    • By aron9forever
      Hello, so i have been building on my tekkit classic map and while i was building, minecraft crashed with "Saving Chunks" screen. When i went to rejoin, it said "Simulating the world for a bit.." and after that "Saving chunks" and white screen.
      My techniclauncher log:
      https://privatebin.net/?e3752af48fe736a1#873mR1KLxx8hPqXt
      ______
      I FIXED IT! THE ISSUE WAS THAT I HAD SOME BROKEN ENERGY TELEPORTERS!
      if i remember correctly, i made this before the game crashed. https://prnt.sc/tk5lq4
    • By terminatorztc
      So I'm not really sure what even happened all I know is that I tired to run Tekxit 3 LE Official. When it didn't run a tested multiple other packs including Attack of the B-Team, Blightfall, Tekkit, ect. None have been able to even open. The launcher flickers then almost resets like it never was launching in the first place. I tried reinstalling the pack and launcher, even a complete check on my PC. Specs have nothing to do with it I have 12gb of RAM also nothing should be conflicting with the program. I'm honestly at a loss for words as this is nothing like I've ever seen. I've tried just about everything reinstalling Java was something I tested but to no avail. I tried researching my problems hoping someone had the same issues but I only find outdated sources and after updates I dont trust their solutions. It may also be well to inform everyone that the modpack did initially work but i tired downloading another modpack which was RLCraft but that didnt open and now im here(I now only have Tekxit installed and still wont run).
       
      Edit: Almost forgot crashes when "installing minecraft assets"
×
×
  • Create New...