• 0
TwistedChaoz

I need help Very badly some one pleas help

Question

When I try to play a certain modpack it says this PLEASE HELP: Error installing the following pack: Naruto Evolved An error occurred while attempting to delete. 'C\Users\MrMinor\AppDaya\Roaming.technic\modpacks\naruto-evolved-server-modpack\mod\1.7.10/CodeChickenLib-1.7.10-1.1.3.138-universe.jar' from the cache: Please Check your system settings.  

Screenshot_165.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Content

    • By DeadlySlxys
      Hello, I am one of the many people whose Technic Launcher does not work and I really want it to. I run Java 64 bit on it and whenever I try to play a modpack, Nothing happens. Minecraft does not load, The Launcher doesn't disappear or change, Nothing. Anyone know how to fix this? https://pastebin.com/nc79qhWz
    • By CretaceusCreeper
      Whenever I load up any modpack, Vanilla or not, it works just fine! It all loads, then I get to the title screen. I click on the multiplayer option (Cause I like playing with others) and either: It never loads. The connection bar flashes left to right in light blue indefinitely. Or, it just says I can't connect to the server. So, I'm all bummed out, but still want to play, so I go to single player. When I make a world, it says: "Building Terrain..." And it never shows a progress bar or anything then it either: Just crashes, or it says "Shutting down internal server..." then crashes. I've dedicated up to 5 gigabytes of RAM, so that can't be the problem, so what is? I would love any feedback! I do have the crash reports, if needed.
    • By jprik
      None of the logs from the server show anything out of the ordinary, But whenever I try to join my server, I move around for about 5-10 seconds, and then it says a fatal error occured.
      The only thing I believe to be peculiar in the logs are in my latest.log folder for the client, where this is printed-
      [17:27:26] [Client thread/ERROR]: Can't ping [IP]: Internal Exception: io.netty.handler.codec.DecoderException: com.google.gson.JsonSyntaxException: Expected status to be a JsonObject, was "Ser...g."
      This has never been a problem before, My friends on different networks cant even connect. i have tried to report forward twice, to no avail.
      Any help is greatly appreciated.
    • By Catmallow
      Here's the deal. When I launch the technic launcher, the discover tab says "the discover page is currently unavailable." The news are also blank. Finally, the default modpacks are there. However, their icon is grey cube icon (possibly the default icon), I can't see any likes, dislikes, etc. And I can't install or launch anything. The search button doesn't allow anything to appear, even from a letter. I currently have 64 bit java installed and am using Windows 10. I'm also able to connect to minecraft.net, so that's not the issue. Running as administrator only reveals the same result. 
      Here's my pastebin. I noticed the typical error 403 with java. Sorry I couldn't use all of it, seeing as I don't want to pay money for pro. It also says that several files don't exist, which is really strange to me.
      https://pastebin.com/5VDYZ24m
      P.S. I downloaded the launcher today, so I know it's up to date.
    • By Gravel
      i did a long session of debugging, now its doing this weird bug where its in the corner. I have no idea what to do now. I appreciate any help!