Jump to content

Voltz 1.1.4 Server Errors


Zeronic
 Share

Recommended Posts

Here is a pastebin of my full server log, I can not find the issue with the server other than errors like these one

http://pastebin.com/Ee6HpuSg

2013-04-25 13:46:54 [FINEST] [AtomicScience] Sending event FMLServerStartingEvent to mod AtomicScience

2013-04-25 13:46:54 [FINE] [ForgeModLoader] Loaded ModFlags data.

2013-04-25 13:46:54 [iNFO] [sTDOUT] Failed to load ModFlags.dat!

2013-04-25 13:46:54 [iNFO] [sTDERR] java.io.EOFException

How do I resolve this error?

Link to comment
Share on other sites

Sorry, but isn't the Bug forum NOT the Support forum. Anyway I repair the issue by backuping the ModFlags.dat and then deleting it in the world folder. Letting the server re create it. Also I did a lot of Google searching before I even posted.

Link to comment
Share on other sites

Discussion can mean may things, but Bug Forum doesn't really mean help to me, more like a place where people post problems. Then a programmer take the report and hunts down the cause. So maybe someone should add a little line, like " For Help please to go the Bug Forum" or something like that.

Link to comment
Share on other sites

The section titles and descriptions are pretty self-explanatory, especially between the discussion and bug reporting sections. No, the Discussion section isn't the same as the Bug Board, because the Bug Board has a report form to fill out so people can much more easily diagnose your problem. Maxis hit on it pretty well.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...