Jump to content

Energy Bow bugged?


Cyravehl
 Share

Recommended Posts

I'm running Big Dig 1.3.9, just made an Energy Bow, charged it up, but it does nothing, nothing at all.

I've watched several YouTube vids and read a few forums, but got no help.

Bow will not fire no matter which mouse key I press, and I can't enable Fire Mode either.

Anyone else having problems?

Link to comment
Share on other sites

think you need an arrow in your inventory for it to work. It doesn't USE the arrow but it needs to be there for some stupid reason. :)

Tried with a few arrows in my inventory, worked just like a normal bow.

I'm going to assume it's just another bug. Based on my experience thus far, I think Big Dig needs a rename to Big Bug.

Great idea, Lots of brilliant mods, but oh my god, so many bugs.

Link to comment
Share on other sites

Tried with a few arrows in my inventory, worked just like a normal bow.

I'm going to assume it's just another bug. Based on my experience thus far, I think Big Dig needs a rename to Big Bug.

Great idea, Lots of brilliant mods, but oh my god, so many bugs.

One of the unfortunate side-effects of slamming nearly 100 mods into one mod pack. Bugs galore.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...