Jump to content

Cant get server to run properly


Bobolove
 Share

Recommended Posts

- My IPv4 is 10.0.0.22

- Firewall is disables.

 

-Ive tried useing Hamachi and it works with it but I would like to do this without the use of Hamachi.

 

This is my server.properties file:

 

#Minecraft server properties
#Mon Jul 07 00:51:40 CEST 2014
generator-settings=
allow-nether=true
level-name=Bobo's Place
enable-query=false
allow-flight=false
server-port=25566
level-type=DEFAULT
enable-rcon=false
level-seed=
server-ip=10.0.0.22
max-build-height=256
spawn-npcs=true
white-list=false
spawn-animals=true
snooper-enabled=true
hardcore=false
texture-pack=
online-mode=true
pvp=true
difficulty=1
gamemode=0
max-players=20
spawn-monsters=true
generate-structures=true
view-distance=10
spawn-protection=16
motd=Hi! :)
 
Port forwarding is set as: '>
 
f4epfa.jpg
 
 
 
Still, another PC on my lan cant connect to my server. No matter if they try connecting to "10.0.0.22:25566" or just "10.0.0.22" or "<my ip>:25566" 
 
 
What to do?
Edited by Bobolove
Link to comment
Share on other sites

  • Moderators

You don't delete threads. I do

 

Your problem was with Tekkit Lite, where you first posted. Then you posted on Tekkit discussion

 

I don't see how you decided that Tekkit was the right one if the server was Tekkit Lite

 

I also don't understand how you missed Server OP Swap Shop if your problem is with a server and not the modpack itself

Link to comment
Share on other sites

I wanted to move it to tekkit as I though everybody who uses it could reply and it wasnt lite specific.

 

I saw swap shop, but though it was more of server building forums for mod discussion.

 

Me being confused about where to post what doesnt mean you should be rude.

 

Being a mod implies that you deal with people like me on daily basis. After 3k posts, one would think, you'd know this by now. 

 

 

Also, you can delete this thread. It annoys me more then it helps.

Link to comment
Share on other sites

  • Moderators

I wanted to move it to tekkit as I though everybody who uses it could reply and it wasnt lite specific.

Not Lite specific? The image you are displaying shows the service name is Tekkit Lite?

 

Are you hosting Tekkit and calling it Tekkit Lite?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...