elt358

Creating my own modpack

10 posts in this topic

This is my first time making a modpack, and I have run into an issue. First off, when I was dowloading my pack to test it, I got an error saying:

Error downloading a file for the following pack: Simple RPG by elt358

Failed to download https://www.dropbox.com/s/5kql90uaxmo1jm4/Simple RPG.zip?dl=0

Please consult the modpack author. I have tried changing the dl=0 to dl=1 but when it gives me the error it still says dl=0. What should I do?

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 hours ago, elt358 said:

This is my first time making a modpack, and I have run into an issue. First off, when I was dowloading my pack to test it, I got an error saying:

Error downloading a file for the following pack: Simple RPG by elt358

Failed to download https://www.dropbox.com/s/5kql90uaxmo1jm4/Simple RPG.zip?dl=0

Please consult the modpack author. I have tried changing the dl=0 to dl=1 but when it gives me the error it still says dl=0. What should I do?

Wait longer till that link actually gets synced. It is not update and immediately done.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you! that worked well and it downloaded, but when I try to test it, it loads up and then exits out with no error message. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 hours ago, elt358 said:

Thank you! that worked well and it downloaded, but when I try to test it, it loads up and then exits out with no error message. 

Which probably means incorrect mod versions or missing dependencies. But since someone decided to not update the link on the launcher yet...

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, JaariAtmc said:

Which probably means incorrect mod versions or missing dependencies. But since someone decided to not update the link on the launcher yet...

Sorry, I'm not exactly sure what you mean by that. https://www.dropbox.com/s/sg5fb9rerbhttlv/Simple RPG.zip?dl=0 this is the new Dropbox, and the link for the launcher is http://api.technicpack.net/modpack/simple-rpg-by-elt358. Hopefully, that's what you mean. Thank you for your help!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, elt358 said:

Sorry, I'm not exactly sure what you mean by that. https://www.dropbox.com/s/sg5fb9rerbhttlv/Simple RPG.zip?dl=0 this is the new Dropbox, and the link for the launcher is http://api.technicpack.net/modpack/simple-rpg-by-elt358. Hopefully, that's what you mean. Thank you for your help!

 

Hmm, no missing things there, could load it without issues.

That doesn't mean it is going to work for anyone else, because there are some issues:

- Bibliocraft is from some shady source, download it from here instead: http://www.bibliocraftmod.com/downloads/

- You didn't zip the pack correctly, you need to directly zip the bin/config/mods folders, not the folder they're in (current situation: .zip -> folder -> bin/config/mods | needed situation: .zip -> bin/config/mods).

- The dropbox link didn't update on the launcher.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I tried using my other computer to see if the modpack worked there and it is working perfectly fine! It must just be a problem with this computer. Thank you!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Similar Content

    • By Pouhebert
      Any modpack I try to open at Technic does not open! I've tried several things like -Xmx512 and it still does not work
    • By peterbdude
      Hi so i dont know if this is the right place for this but,
      i made a custom mod pack which is a mix between tekkit and hexxit (never made a mod pack before), and it loads them in phase 1/7 saying "constructing mods" in the mojang screen but as soon as it goes to 2/7 it says "initializing mods phase 1" and crashes with no error message. The modpack is named "NRHS Mod pack" in minecraft version 1.7.10, Idk what to do from here so if someone could figure out why it keeps crashing and comment why i would be soooooo grateful. 
      Mods:
      https://docs.google.com/document/d/1sErCVa1CrChjL7RLfqG73PlQHTmZGaarGqmJZbpP244/view
    • By Wurb
      Logs:
      ---- Minecraft Crash Report ----
      WARNING: coremods are present:
        IvToolkit (IvToolkit-1.2.8.jar)
        CXLibraryCore (cxlibrary-1.10.2-1.2.2.jar)
        PlayerAPIPlugin (PlayerAPI-1.10.2-1.1.jar)
        NEICorePlugin (NotEnoughItems-1.10.2-2.1.3.220-universal.jar)
        LoadingPlugin (ResourceLoader-MC1.9.4-1.5.1.jar)
        CCLCorePlugin (CodeChickenLib-1.10.2-2.5.9.267-universal.jar)
        FMLPlugin (InventoryTweaks-1.61-58.jar)
        CTMCorePlugin (CTM-MC1.10.2-0.1.0.10.jar)
      Contact their authors BEFORE contacting forge
      // Hi. I'm Minecraft, and I'm a crashaholic.
      Time: 9/11/17 5:01 PM
      Description: Initializing game
      org.lwjgl.LWJGLException: Pixel format not accelerated
          at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method)
          at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52)
          at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:247)
          at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:306)
          at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:848)
          at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:757)
          at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:739)
          at net.minecraft.client.Minecraft.func_175609_am(Minecraft.java:593)
          at net.minecraft.client.Minecraft.func_71384_a(Minecraft.java:430)
          at net.minecraft.client.Minecraft.func_99999_d(Minecraft.java:351)
          at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:124)
          at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
          at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
          at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
          at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source)
          at net.minecraft.launchwrapper.Launch.launch(Launch.java:135)
          at net.minecraft.launchwrapper.Launch.main(Launch.java:28)

      A detailed walkthrough of the error, its code path and all known details is as follows:
      ---------------------------------------------------------------------------------------
      -- Head --
      Thread: Client thread
      Stacktrace:
          at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method)
          at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52)
          at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:247)
          at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:306)
          at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:848)
          at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:757)
          at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:739)
          at net.minecraft.client.Minecraft.func_175609_am(Minecraft.java:593)
          at net.minecraft.client.Minecraft.func_71384_a(Minecraft.java:430)
      -- Initialization --
      Details:
      Stacktrace:
          at net.minecraft.client.Minecraft.func_99999_d(Minecraft.java:351)
          at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:124)
          at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
          at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
          at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
          at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source)
          at net.minecraft.launchwrapper.Launch.launch(Launch.java:135)
          at net.minecraft.launchwrapper.Launch.main(Launch.java:28)
      -- System Details --
      Details:
          Minecraft Version: 1.10.2
          Operating System: Windows 10 (amd64) version 10.0
          Java Version: 1.8.0_144, Oracle Corporation
          Java VM Version: Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM (mixed mode), Oracle Corporation
          Memory: 8289664968 bytes (7905 MB) / 8589934592 bytes (8192 MB) up to 8589934592 bytes (8192 MB)
          JVM Flags: 5 total; -XX:HeapDumpPath=MojangTricksIntelDriversForPerformance_javaw.exe_minecraft.exe.heapdump -Xms8192m -Xmx8192m -XX:+UseG1GC -XX:MaxGCPauseMillis=4
          IntCache: cache: 0, tcache: 0, allocated: 0, tallocated: 0
          FML: 
          Loaded coremods (and transformers): 
      IvToolkit (IvToolkit-1.2.8.jar)
        
      CXLibraryCore (cxlibrary-1.10.2-1.2.2.jar)
        cubex2.cxlibrary.CoreModTransformer
      PlayerAPIPlugin (PlayerAPI-1.10.2-1.1.jar)
        api.player.forge.PlayerAPITransformer
      NEICorePlugin (NotEnoughItems-1.10.2-2.1.3.220-universal.jar)
        codechicken.nei.asm.NEITransformer
      LoadingPlugin (ResourceLoader-MC1.9.4-1.5.1.jar)
        lumien.resourceloader.asm.ClassTransformer
      CCLCorePlugin (CodeChickenLib-1.10.2-2.5.9.267-universal.jar)
        codechicken.lib.asm.ClassHeirachyManager
        codechicken.lib.asm.CCL_ASMTransformer
      FMLPlugin (InventoryTweaks-1.61-58.jar)
        invtweaks.forge.asm.ContainerTransformer
      CTMCorePlugin (CTM-MC1.10.2-0.1.0.10.jar)
        team.chisel.ctm.client.asm.CTMTransformer
          Launched Version: 1.10.2-forge1.10.2-12.18.3.2185
          LWJGL: 2.9.4
          OpenGL: ~~ERROR~~ RuntimeException: No OpenGL context found in the current thread.
          GL Caps: 
          Using VBOs: No
          Is Modded: Definitely; Client brand changed to 'fml,forge'
          Type: Client (map_client.txt)
          Resource Packs: 
          Current Language: ~~ERROR~~ NullPointerException: null
          Profiler Position: N/A (disabled)
          CPU: <unknown>
          OptiFine Version: OptiFine_1.10.2_HD_U_E3
          Render Distance Chunks: 6
          Mipmaps: 4
          Anisotropic Filtering: 1
          Antialiasing: 0
          Multitexture: false
          Shaders: null
          OpenGlVersion: null
          OpenGlRenderer: null
          OpenGlVendor: null
          CpuCount: 12
       
      Working one day, not the next. Any pack I try to start will not. The Launcher will disappear and pop back up
       
    • By rigo0210
      The new update for pixelmon dark is out and i keep on trying to download it, but when ever i try to, it would stop at 11% and start going slow. Other modpacks download very fast I don't know how to fix it help
    • By Kriplina
      I really didnt want to result into asking stuff like this, but a modpack that was working while manually installed wont start on technic launcher. Is there someone who could please tell me where I went wrong since I am doing this for the first time?
      TL link: http://api.technicpack.net/modpack/test141
      Dropbox link: https://www.dropbox.com/s/9smn0v5hjla2fv4/modpack.zip?dl=0
       
      Tahnks for any help