• 0
Chapiku1

The launcher wont search!

Question

So this is what I get:

Tveršana.JPG

I have attempted turning off my antivirus, restarted the launcher, the internet connection, my computer. My java is up to date. 
What should I do? I want to play the 1.7.10 pack, but that doesn't seem possible!

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Similar Content

    • By Tinsipit
      Hello,
      I'm trying to set up my laptop so that I can play the Tekkit Classic modpack on a long train-ride I'll be going on soon. I won't have any Wi-Fi (nor a hotspot) for the duration of the trip, so I'm trying to make sure the offline mode is functioning
      However, I'm running into some problems when I disconnect from the Wi-Fi (Keep in mind that I have legitimately purchased Minecraft under a Mojang account and used it to log into the technic launcher with the "Remember me" checked; everything works perfectly normal when online).
      When opening the launcher, I'm greeted with the log-in screen that allows me to select the account I have used previously, I select it and click login, and am greeted with a prompt saying "The auth servers at Minecraft.net are inaccessible. Would you like to play offline?". I select "Yes", but the prompt simply closes and nothing occurs, even after a minute waiting. This occurs every time I try to open the launcher even after restarting. Fortunately, running the Technic launcher as an admin will skip the login menu and take me right to the launcher around half of the time. I navigate to the Tekkit Classic option and click "Play Offline", and the launcher quickly disappears and reopens in the exact same window with Tekkit Classic still selected. This occurs each time I hit the "Play Offline" button. If anyone could share some insight on this problem, that would be amazing. I appreciate all the work that went into this launcher and would love to kill sometime with it on the travel.
    • By xSypho
      Hello, I have recently found a glitch where technic launcher will not open. I run it, but it does not create a .technic folder or open. Minecraft works perfectly fine and I found out it was something to do with java. I have tried reinstalling java and restarting my computer, virus scans, reinstalling technic, but nothing works. I'm running Windows 7 64 bit if it helps. Thanks. (Ill attach the java errors) Here's the text information. The program mmc.exe version 6.1.7601.23892 stopped interacting with Windows and was closed. To see if more information about the problem is available, check the problem history in the Action Center control panel.
       Process ID: 1e50
       Start Time: 01d47e0a62f4ddd3
       Termination Time: 22
       Application Path: C:\windows\system32\mmc.exe
       Report Id: b8dfe13d-e9fd-11e8-a761-4c72b9081cf7
      The picture of it is attached.

    • By KitKatz
      Ok so i thought i was my computer then i see other people are having the same problem when i load technic launcher its just stuck on the logo i cant do anything about it and i really want to do a modpack with a friend is there a way to fix this?
    • By viperaxes
      Hello! 
      So I have used technic for years on computer to computer. Currently I'm on an ASUS windows 10 laptop. Lately I have been wanting to use the launcher to play hexxit, tekkit, etc.... But for a couple hours I have ran into a HUGE roadblock.
      Every time I load up the launcher and proceed to run tekkit or something the launcher will close and proceed to launch the modpack (as it should) but it just remains at a white screen. Sometimes the modpacks wont load at all! This will happen with the Minecraft launcher as well, I go to load Minecraft and it either closes or crashes. furthermore the Feed The Beast launcher will do the same as well. honestly this is getting on my nerves!
      For the past couple hours I have searched far and wide for a solution. YouTube, this forum, reddit, google search, redownloading, downloading different java software, updating my drivers, and so on. apparently 3 years back people were having the same problems as me but they managed to fix there's. I don't understand what I am missing or failing to understand.
      If there is any one out there who can help me? do not hesitate to respond! I will gladly co operate in any way necessary!
      Get back to me as soon as possible!
    • By adamcool4
      So I was making a server (as you do) and everything was fine and dandy until I went onto it with mods, server doesn't crash, but my modpack does!
      https://www.dropbox.com/s/l8fl88fw8uzjebg/crash-2018-11-02_21.33.07-client.txt?dl=1