• 0
DarylDixonTMD

All modpacks are offline

Question

 Hello, So earlier this morning I tried to login to 'Technic Launcher', All (17) modpacks are "Offline".

The 'Technic Launcher' Reports are >> 

[B#319] 2015/09/20 05:38:48 [INFO] Console Mode Activated
[B#319] 2015/09/20 05:39:14 [INFO] OS: windows 7
[B#319] 2015/09/20 05:39:14 [INFO] Identified as windows
[B#319] 2015/09/20 05:39:37 [WARNING] Unable to load news
net.technicpack.rest.RestfulAPIException: Timed out accessing URL [http://api.technicpack.net/news?build=319]
    at net.technicpack.rest.RestObject.getRestObject(RestObject.java:151)
    at net.technicpack.platform.http.HttpPlatformApi.getNews(HttpPlatformApi.java:75)
    at net.technicpack.platform.cache.ModpackCachePlatformApi.getNews(ModpackCachePlatformApi.java:196)
    at net.technicpack.launcher.ui.components.news.NewsSelector$3.run(NewsSelector.java:168)
    at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
Caused by: java.net.SocketTimeoutException: Read timed out
    at java.net.SocketInputStream.socketRead0(Native Method)
    at java.net.SocketInputStream.read(Unknown Source)
    at java.net.SocketInputStream.read(Unknown Source)
    at java.io.BufferedInputStream.fill(Unknown Source)
    at java.io.BufferedInputStream.read1(Unknown Source)
    at java.io.BufferedInputStream.read(Unknown Source)
    at sun.net.www.http.HttpClient.parseHTTPHeader(Unknown Source)
    at sun.net.www.http.HttpClient.parseHTTP(Unknown Source)
    at sun.net.www.protocol.http.HttpURLConnection.getInputStream(Unknown Source)
    at net.technicpack.rest.RestObject.getRestObject(RestObject.java:137)
    ... 4 more

Please anyone, Help me. I'd gladly appreciate it. Any way to fix this?

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Content

    • By Superskillz69
      I've played tekkit for a couple thousand hours now and never once encountered the battle I'm going through now. I haven't played in about 6 months or so.
      Some things to note:
      - I have both java 32 bit and 64 bit  runtime environments and I have experimented with a variety of different versions (many recommended on this forum)
      -I have 16Gb of RAM, a dedicated GPU and my nVidia driver is up to date. I have also rolled back to previous versions and encountered the same issues.
      -With any 64 bit java installed on the PC, Technic Launcher will not launch.
      -When I uninstall 64 bit java, launcher starts (in 32 bit) but obviously ram cannot be changed etc... However whilst running, I can install 64 bit java and then change ram settings.
      -Packs will download in this case however will not launch even when RAM is set below 6GB. I get a little java pop-up window saying "Hello".
      -https://paste.ubuntu.com/p/5MGrYNsP44/
       
      Please please please provide any assistance as I'm not ready to give up just yet!
    • By NanoByte
      I can't allocate more than 1 GB of RAM to my technic launcer, and before you comment you need to know that I have a 64bit Win10 and 64 bit Java 8 latest version. I also have plenty of memory available (16 more precise) and a pretty nice pc, my only problem is that I can't load any pack because of the Ram restriction 
    • By JokeInABox
      Hi All,
      when i install a modpack and click play, all it dose is close launcher then minecraft appears in the taskbar takes a few seconds then switches to the name of the mod im trying to play (Legands) then dose nothing, wont let me click on it and when i hover over its just a blank white box. 
      I have tried a Couple of different things to get it to work but to no avail.
      Reinstalled minecraft and launcher
      restart PC 
      Changed to 64bit java and set to 4GB ram 
      checked to see if my NVIDA was up to date 
       
      all help would be greatly appreciated.
      link to my logs https://pastebin.com/rNEDnvKb 
    • By LonkaGaming
      Your world is save in %appdata% .technic>modpacks<select your modpack<saves
    • By FullMetalFerkel
      When I run the TechnicLauncher.exe the first time I can install it and every thing is fine. But when I try to run the TechnicLauncher.exe after the installation it won't open. It doesn't even pop up an error dialog. When I look into the latest log file it show following error:
          > java.lang.NoClassDefFoundError: com/sun/awt/AWTUtilities.
      I googled for a few weeks now and didn't find a solution. Sadly I didn't even found somebody with the same problem.
      I currently have a java JRE 8u211 installed. previously I had some java 10 JDK but thought that would be the problem and deleted it. Since I'm not developing java on this machine I simply installed the 8u211 JRE and hoped this would fix my problem.
      Since AWTUtilities is a standard java class I didn't expect technic launcher to have any issue with it, as long as the launcher can find my java installation. But as far as I know, my environment variables are correctly setup and java should be installed correctly.
      I add the technic launcher error log, and some screenshots about my java installation.
      I hope you guys can help me, and I hope I didn't miss one of the forum rules. Thanks in advance



      techniclauncher_2019-05-31.log