Jump to content
  • 0
Sebo5000

File version.json not found

Question

Whenever I try to play a modpack, the launcher closes and then starts back up. I checked the console and it said: File version.json not found in \AppData\Roaming\.technic\modpacks\(The modpack)\bin\modpack.jar 

If there is a fix for this please tell me! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

7 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

This was also in the console "Error occurred during initialization of VM" Do you know if that might be the problem?   

  • did you download the official launcher from http://technicpack.net/download ?
  • did you try to run in as administrator?
  • do you have full access to the pc? Is your account limited in any way?
  • what and how did you try to run? step by step
  • Yes I did. 
  • Yes and it still didn't work. 
  • Yes I have full access to my pc.
  • This happened in Hexxit I just clicked install and let it finish and the clicked play. But on any other modpack it doesn't happen. So I i think this might be the problem "Error occurred during initialization of VM"  

Different Thing That Came Up In The Console  

"Could not reserve enough space for 1048576KB object heap"  

I have a 1 TB hard drive with 762 GB left.

Edited by Sebo5000

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Similar Content

    • By JasonIsIronMan
      Every time I try to download a modpack I get an error that looks like this.  I've browsed the forums and I haven't found a solution.  My brother, who is using a computer on the same internet as me, is able to download things with no issues at all.

    • By JadenZockt
      Hello!
      I was trying to Download the Technic Launcher. When this happend: I open The technic app and it says "Windows Smartscreen is trying to protect you" or something Like that. I click on my Infos AND IT DOESN'T SHOW "RUN ANYWAY" Why is this soo??? I need help. Thanks..

    • By Insomniac07
      bumped computer power button while playing now technic wont load worlds then after closing modpack wont load that modpack. i know i need to put my logs in pastebin but don't know how pls help
    • By Mincelad
      My friends recently got a Technic modded server and i got everything downloaded fine and all is well. However the thing is whenever i try to join the server it spends about 20 minutes loading or logging in and then eventually it will say something along the lines of "The connection was forcibly closed by a remote host" and ill be taken back to the join screen. Or sometimes the game will just crash. The same occurs on single player worlds when i attempt them. Is this just my pc being shitty or is there something i can do to fix this? (Also sorry if i posted this on the wrong forum/page im new to this stuff and am still sorting it all out, if theres any more information needed for this let me know!)
    • By xPriority
      Hello, so today i got a new laptop and installed mc launcher on it and wanted to install some modpacks. When i clicked the modpacks section there was no info about any modpack as you can see in the picture I attached, nothing was happening if I was trying to install any of the modpacks. I tried searching for other modpacks but nothing as well. I hope there is a fix to this. Thanks!

×
×
  • Create New...