Jump to content
  • 0
Inocent_man

Launcher will not open tekkit legends

Question

No idea why it will not work. Here is crash report. Please Help.

---- Minecraft Crash Report ----
// I'm sorry, Dave.

Time: 1/29/16 5:50 PM
Description: Initializing game

org.lwjgl.LWJGLException: Pixel format not accelerated
    at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method)
    at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52)
    at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:252)
    at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:306)
    at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:848)
    at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:757)
    at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:739)
    at net.minecraft.client.Minecraft.func_71384_a(Minecraft.java:452)
    at net.minecraft.client.Minecraft.func_99999_d(Minecraft.java:878)
    at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:148)
    at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
    at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
    at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
    at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source)
    at net.minecraft.launchwrapper.Launch.launch(Launch.java:135)
    at net.minecraft.launchwrapper.Launch.main(Launch.java:28)


A detailed walkthrough of the error, its code path and all known details is as follows:
---------------------------------------------------------------------------------------

-- Head --
Stacktrace:
    at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method)
    at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52)
    at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:252)
    at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:306)
    at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:848)
    at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:757)
    at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:739)
    at net.minecraft.client.Minecraft.func_71384_a(Minecraft.java:452)

-- Initialization --
Details:
Stacktrace:
    at net.minecraft.client.Minecraft.func_99999_d(Minecraft.java:878)
    at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:148)
    at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
    at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
    at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
    at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source)
    at net.minecraft.launchwrapper.Launch.launch(Launch.java:135)
    at net.minecraft.launchwrapper.Launch.main(Launch.java:28)

-- System Details --
Details:
    Minecraft Version: 1.7.10
    Operating System: Windows 10 (amd64) version 10.0
    Java Version: 1.8.0_66, Oracle Corporation
    Java VM Version: Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM (mixed mode), Oracle Corporation
    Memory: 1570453480 bytes (1497 MB) / 2058354688 bytes (1963 MB) up to 2058354688 bytes (1963 MB)
    JVM Flags: 3 total; -XX:HeapDumpPath=MojangTricksIntelDriversForPerformance_javaw.exe_minecraft.exe.heapdump -Xms2048m -Xmx2048m
    AABB Pool Size: 0 (0 bytes; 0 MB) allocated, 0 (0 bytes; 0 MB) used
    IntCache: cache: 0, tcache: 0, allocated: 0, tallocated: 0
    FML: 
    Launched Version: 1.7.10-Forge10.13.4.1492-1.7.10
    LWJGL: 2.9.1
    OpenGL: ~~ERROR~~ RuntimeException: No OpenGL context found in the current thread.
    GL Caps: 
    Is Modded: Definitely; Client brand changed to 'fml,forge'
    Type: Client (map_client.txt)
    Resource Packs: []
    Current Language: ~~ERROR~~ NullPointerException: null
    Profiler Position: N/A (disabled)
    Vec3 Pool Size: 0 (0 bytes; 0 MB) allocated, 0 (0 bytes; 0 MB) used
    Anisotropic Filtering: Off (1)

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Content

    • By PyroSweets
      My friends and I made a custom modpack with all our favorite mods in 1.12.2. I was having some issues with the modpack.jar that made it run vanilla and I fixed it, but now the modpack doesn't even show a java client or loading screen before crashing. I posted a day or two ago on reddit and was told to delete some iffy modpacks, but that only makes it run vanilla again. Any ideas why this is happening?
      Crash Log: http://dl.dropboxusercontent.com/s/wkv06mn3wna9hbv/techniclauncher_2020-05-31.log
      Modpack: http://dl.dropboxusercontent.com/s/ndyuw1g8t38xkde/POGWORK.zip
      Technic Page: https://www.technicpack.net/modpack/dillons-cult-pack.1697994
    • By JadenZockt
      Hello!
      I was trying to Download the Technic Launcher. When this happend: I open The technic app and it says "Windows Smartscreen is trying to protect you" or something Like that. I click on my Infos AND IT DOESN'T SHOW "RUN ANYWAY" Why is this soo??? I need help. Thanks..

    • By Insomniac07
      bumped computer power button while playing now technic wont load worlds then after closing modpack wont load that modpack. i know i need to put my logs in pastebin but don't know how pls help
    • By Mincelad
      My friends recently got a Technic modded server and i got everything downloaded fine and all is well. However the thing is whenever i try to join the server it spends about 20 minutes loading or logging in and then eventually it will say something along the lines of "The connection was forcibly closed by a remote host" and ill be taken back to the join screen. Or sometimes the game will just crash. The same occurs on single player worlds when i attempt them. Is this just my pc being shitty or is there something i can do to fix this? (Also sorry if i posted this on the wrong forum/page im new to this stuff and am still sorting it all out, if theres any more information needed for this let me know!)
×
×
  • Create New...