Jump to content
  • 0

Clicked play, Crashes, then goes back into the launcher


Question

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

I have the same problem.

PC specs are:

I3 quad core 2.3GHZ

Intel HD 3000 graphics card

64bit processor 

 

Running 64bit Java of course.

Having the issue of technic not loading any mods, just boots us back to the launcher, here is a pastebin of the error log. - http://pastebin.com/xggG2bCd

We've been googling for two days, any advice or help is appreciated. 

Thank you ^^

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Content

    • By aguamieles
      Hey everyone! I'm relatively new to Technic, and I'm having some problems launching modpacks. Whenever I run a modpack, the Minecraft window gets stuck on a white screen. I am running on a Macbook Pro on Mojave 10.14.4. Any advice on how to fix this? If needed, I can post a pastebin from my Technic console. Thank you!
    • By Davy2011
      So i've had this server from the looks for quite some years and it ran fine. But now when I try to play it, it starts up normally, then going to the world to boot it up, then BAM! It closes with "server closed", then just crashes just like that and throws me this error. I tried it with and without Optifine, yet it still throws the same complaint at me. I tried to remove any persky mods that was causing the problem, but nothing. I even updated every mod that was outdated using a mod that detects whats outdated and whatnot, yet it still did the same crash to me. Anything to do? And yes, I know its talking about Optifine not being compatible, but I don't know why it still crashes even with it removed. I've explained this all over and people just can't help. If nobody can help out on this, forget it, i'll just make a whole new thing and scrap this.
       
      Edit: I've already fixed it myself, thanks for the help.
       
    • By FemaleTophat
      My friend recently made a server on the modpack: Pixelmon Reforged. The server was pretty laggy, and I was having some problems rejoining, so I decided to go to task manager and force it to close, but after doing that, the modpack decided not to cooperate, and now it won't open at all. Other modpacks will open, sure, but when I click "play" on the modpack, it loads very quickly and then nothing happens. I can click play again, same thing. I tried deleting the pack and installing it again. Same thing. Please help? 
    • By Davy2011
      So i've had this server from the looks for quite some years and it ran fine. But now when I try to play it, it starts up normally, then going to the world to boot it up, then BAM! It closes with "server closed", then just crashes just like that and throws me this error. I tried it with and without Optifine, yet it still throws the same complaint at me. I tried to remove any persky mods that was causing the problem, but nothing. I even updated every mod that was outdated using a mod that detects whats outdated and whatnot, yet it still did the same crash to me. Anything to do? And yes, I know its talking about Optifine not being compatible, but I don't know why it still crashes even with it removed.
      crash-2020-08-18_02.51.45-server.txt
    • By brzi
      Hi, so I have a problem installing any modpack.. I tried reinstalling launcher, java, even tried a bunch of other java versions... I have a x64 system, here is a picture of my log
×
×
  • Create New...