• 0
WalterP

Load into world: Mouse spazzing out

Question

So I just downloaded Blightfall for the first time. I have a problem with RAM, so I downloaded the 64 bit java version. It finally worked, I assigned 6 GB of RAM to the game, and I got into it. I spawn in and my mouse is automatically pointed upwards, the sensitivity was jacked up to something incredible, even though it only showed 100% in the menu. So I turned it all the way down to *yawn* and I could now at least see what i was looking at, but it was super glitchy and spasmatic and would reset every once in a while to the upwards position. This is not a problem with my mouse either, as it works just fine on the desktop, and in CS:GO. Anyone know of a solution to this problem? Currently reinstalling, going to set RAM to 8GB.

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Content

    • By Butters915
      I know that a few others have reported the problem, but I have not found any solution with me and my friend's world. When we started the world, there were almost no problems with falling through the world or lag or anything. As we progressed, though, this problem got worse and worse, starting with when I died I would fall though the world for 10-20 seconds, and I would spawn back in with little to no problems. This has now gotten to the point where I cannot play on the server because I would be falling through the world and into the void. Once I let it sit for a while and it took almost 30 mins for me to load in, but I was immediately killed, leaving me to fall through the world. We use hamachi to play together and both have pretty mediocre internet, both staying around 6 Mbps on an average day. Also, we both have around 6 gb of ram allocated to technic, so that is not the problem, as we have both tried lowering and increasing ram. Any help would be great!
    • By RobloxIsDead
      The console logs are here: https://pastebin.com/56eGrsS4
       
      I am on linux if that helps any.
      Also I have attempted to use Legacy Java Fixer as well
    • By Quizer9O8
      Hello there,
      Since I haven't got any luck of finding a fix or someone mentioning this issue I'll place it down right here.
      A few months ago I have noticed that whenever you're launching a Minecraft modpack from the Technic Launcher Minecraft suddenly hijacks all of the available RAM which causes to freeze the entire computer for 10 - 15 minutes before I'm able to terminate the process manually in Task Manager (Windows 10). Since I have 16GB of RAM in my pc I allocated 8GB of RAM to Minecraft (which should be enough for many modpacks) in the settings shown here below but no matter what is set in the Launcher Options seems to have any effect, it straight up ignores it all together.

      I'm out of ideas and in desperate need for a solution because this issue makes every modpack I have (small or large) unplayable at this point.
    • By Monepoke33
      hello everyone,
      As a modpack owner, I've tried to integrate a github asset link from a release to the modpack direct link option. But it doesn't works. The platform doesn't want to accept my link from an asset linked to the release (except for the "source code" zip link). Has anyone an idea? 
      Thank you very much
    • By R8_Revolver
      When I click play,it loads the modpack then closes the launcher and the launcher instantly appears.Is there any way to fix this?
      techniclauncher_2018-10-28.log