R8_Revolver

Can't open my own modpack

Recommended Posts

12 hours ago, R8_Revolver said:

When I click play,it loads the modpack then closes the launcher and the launcher instantly appears.Is there any way to fix this?

techniclauncher_2018-10-28.log

Let's see... You forgot to include CodeChickenCore and/or CodeChickenLib. This is caused by you downloading just about every mod off some crappy thirdparty rehost site. Which is obvious, as your modpack consists of 26/33 of such mods. This is easily visible, due to the name (Modname-Mod-Mcversion) and the lack of version tags. Go fix that first by getting all mods off Curseforge, and not whatever site you used, probably 9mc.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Content

    • By stringybean
      I have recently updated to macOs Catalina, and i wanted to reinstall technic launcher to play with my friends. I already have java installed, but when i open the .jar file, it pops up on my dock and disappears twice. When i check the logs there is usually one log for each time i open it, along with nothing in the surrounding folders. I have tried to 'reinstall' technic multiple times.
      techniclauncher_2020-02-06.log
    • By Lord_Ahegao
      So, I'm trying to download Technic Launcher, everything went smoothly up until the point I actually downloaded it.. I went to the "Discover" tab only to see it completely blank, all of it was white except the top and bottom boarders of the launcher, my profile picture also won't load if that gives any more insight into my problem.

      Mind helping, anyone?
      https://justpaste.it/2awey
       
    • By Archaon888
      I loaded up the game for the first time and I have no game sound. None in the menu or in the singleplayer world I created. The settings are set to 100% for sound and music, but I have neither. I have already tried restarting the game, to no effect.
    • By [email protected]
      Hello well my Technic launcher is infinitely in offline mode like this was out of the blue bugged and just don't think modpack anymore and not even low would be able to take it out? can't solve it
    • By deathplayer43
      so my modpack has 5mb of memory allocated but it only uses like 700mb is there a way to fix this